3-те пози в секса, които доставят максимално и незабравимо удоволствие на жените

Любопитно 23.02.2021 09:59 Снимка: ДНЕС+

3-те пози в секса, които доставят максимално и незабравимо удоволствие на жените

Може би, повечето жени са се убедили, че размерът наистина няма значение. За достигане на максимално удоволствие е нужно да вложите умения и фантазия.  

Това са 3-те секс пози, които доставят на жените максимално и незабравимо удоволствие:

  1. Новата кучешка поза

Е, няма как „кучешката“ да не заема главна позиция в класацията. Позата позволява по-голяма близост и търкане на интимните ви части и лесен достъп до G точката, която е необходима за хубаво сексуално преживяване.

Мъже, хванете ѝ косата и я извийте към себе си, колкото се може по-близо. Съветваме ви да я хванете близо до скалпа, за да не я нараните. След това сложете възглавница под таза ѝ, но не спирайте да държите дупето ѝ във въздуха. В подходящия, избран от вас, момент се отпуснете върху нея, за да достигнете максимално до желаната точка.

  1. Сгъваем стол с възглавница

Обикновено, жените харесват мъжът да доминира над тях, както е в кучешката поза. Но понякога обичат и по-чувствени пози. Такава, например, е мисионерската. В нея има най-голяма близост и позволява допир до нежните зони на жената. Чрез тази поза стимулацията на клитора е много по-засилена, заради търкането на телата едно в друго.

Нужно е жената да легне по гръб на леглото. Сложете възглавница под таза ѝ, застанете на колене пред нея и вдигнете краката ѝ на врата си. Бъдете сигурни, че по този начин достъпът до G точката е неизбежен и незабравим.

  1. Наклонената ездачка

Понякога, жените искат да се отдадат на нежни усещания и дълбоко проникване. Това са моментите, когато поемат контрола и се качват върху мъжа си, като се стремят напълно да контролират бързината и силата на движенията.

Когато тя застане отгоре ви, хванете дупето ѝ и го движете напред назад, за да и помогнете в усилията. Не забравяйте, че тя води парада и не спирайте да и повтаряте, колко красива и секси е в този момент.

CHF CHF 1 1.76998
GBP GBP 1 2.26283
RON RON 10 4.01097
TRY TRY 10 2.21873
USD USD 1 1.62606