10 неща, които той си мисли, докато гледате порно заедно

Любопитно 17.11.2021 14:34 Снимка: ДНЕС+

10 неща, които той си мисли, докато гледате порно заедно

Има много причини да гледате порно заедно – да създадете настроение за игрички или за да проучите сексуалните си фантазии или може би просто, защото в приятно и възбуждащо.

Както първият сексуален контакт, така и първото съвместно гледане на порно повдига много въпроси и създава неловки ситуации.

„Това ще е страхотно“

Това е първоначалната реакция на мъжа. Харесва порното, харесва и вас. Защо да не се наслади на двете си любими неща едновременно?

„Окей, чакай да намеря добър филм“

Не може просто да отвори компютъра си и да ти покаже какви неща си е запазил. Трябва да подходи внимателно, за да не ви уплаши.

„Чакай... нека поразгледаме“

Най-добре е да отвори порно сайта и да ви предложи да разгледате заедно. Двамата можете да откриете подходящ филм, който да ви възбуди.

„О, не. Сега трябва да обсъдим какво порно ми харесва“

Това е моментът, в който той започва да се паникьосва. Няма как да ви пусне секс сцена от някой сериал, защото няма да схванете какво точно се случва, нито е уместно да ви пусне някой хардкор филм. Дори да сте фенка на мръсните филми, той трябва да ви сподели какъв тип порно обича да гледа. Дали не е твърде рано да разкрие пред вас най-мръснишките си тайни?

„Дали да избера филм с порно звезда, която прилича точно на нея или такъв с тотално различна от нея жена“

Непоносима дилема за мъжете. Ако избере филм, в който порно актрисата прилича на вас, това може да ви се стори странно и недопустимо, а ако избере такъв, в който жената е напълно различаваща се от вас, може да се обидите.

„Добре, кое е най-безобидното порно, което мога да й предложа“

Докато той търси нещо, което ще ти допадне, тайно се надява да кажеш „Хайде да гледаме ето това!“. Не го мъчете, просто му помогнете.

„Може би този път няма да пропусна историята“

Има три типа хора: тези, които прескачат още първите кадри и минават направо към секса; тези, които гледат толкова, колкото да са наясно за какво иде реч и тези, които изчакват да минат около 10 минути, за да им дойде настроението за мастурбиране. Мъжът не е наясно какъв порно зрител сте вие, така че ще изчака да проследиш историята, преди да стигнете ди същината.

„Дали тя съди за това какъв съм, по порното, което гледаме в момента“

Порното прилича на руска рулетка. Може да пуснеш филм, в който хората правят кротък, безинтересен секс в мисионерската и изведнъж започват да пишкат един върху друг. Какво ще си помисли, ако това се случи с филма, който той е избрал? Разбира се, ако той е опитен порно фен, ще знае кои филми биха имали неочаквано перверзен обрат.

„Трябва ли да започна да мастурбирам“

Когато гледате порно заедно за първи път, все още нямате установени норми. Дали трябва да лежите в поза „лъжички“, както при гледането на любимия ви сериал? Трябва ли той за започне да мастурбира, сякаш не сте до него? Няма правила и това го обърква.

„Хайде вече да правим секс, не се издържа“

Всички тези мисли го объркаха дотолкова, че не иска нищо друго, освен най-накрая да почнете да правите секс.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448