Сагата с разделите с Костадин Костадинов продължава

Избрано 11.06.2020 16:02 Снимка: ДНЕС+

Сагата с разделите с Костадин Костадинов продължава

Сагата с разлъките с Костадин Костадинов продължава, научи репортер на ДНЕС+. Преди дни стана ясно, че се е заформил абсолютен сериал от типа на „Малката булка“, само дето тук липсват участници от страната на младоженеца.

Областният координатор за Бургас и общински съветник Владимир Павлов, е подал оставката си, като това е предизвикало епидемия сред "паството" на "възрожденците". Излекувани са още около 70 души, които вкупом са последвали Павлов.

Ето какво написа на профила си вече бившият член на ПП „Възраждане“ (Публикуваме без редакторска намеса):

„Над 70 члена и симпатизанти вкупом ме подкрепиха и напуснаха заедно с мен ПП"Възраждане" в Бургас. Благодаря ви за подкрепата и доверието!
Така най голямата организация на партията не само в страната но и извън пределите й е вече заличена от сплетните и интригите на Костадин Костадинов и неговият другар Ганьо Цончев.
Напуснаха двама общински съветници в мое лице заедно с Диян Георгиев - Общински председател, както и кмета на Дебелт, както и цялото общинско ръководство на партията, редовни членове и симпатизанти.
Получих подкрепа от много областни структури, които в следващите дни ще обявят оттеглянето си.
Костадин широко прокламираше, че се крия от разговор и дебат, но аз проявих достойнство изготвих всички справки и документи за да докажа правотата си във връзка с обвиненията по донос на 17 засегнати членове на организацията и пристигнах на мястото на срещата, защото той широко разпространяваше из мрежата, че аз съм бягал от дебат.
И познайте!
Костадин дойде с 4 човека охрана и веднага се скри и заключи в клуба на Възраждане със 17 доносника!
Що за мъжка постъпка?
2 часа седях пред клуба с останалите десетки разочаровани от действията му хора, но така и мъжкото не се появи в него.
До всички останали все още идеалисти в тази еднолична частна фирма "Възраждане", наблюдавайте как постъпи с един от най активните си хора, с над 70 човека пишещи му и искащи промяна от структурата членове, как разцепи подмолно една седмица преди моята оставка най-голямата организация и си правете изводите!
А тоз "лидер" искал да управлява България?“

Геновева Михайлова

CHF CHF 1 1.79714
GBP GBP 1 2.28192
RON RON 10 3.97664
TRY TRY 10 1.91806
USD USD 1 1.61306