"Развод по италиански“ във „Възраждане“

Избрано 09.06.2020 14:44 Снимка: ДНЕС+

"Развод по италиански“ във „Възраждане“

Храни  куче, да те лае....

Общинският съветник от Бургаския общински съвет Владимир Павлов „скъса“ с ПП „Възраждане“ и нейния водач Костадин Костадинов със сърцераздирателно обръщение на профила си в социалната мрежа.

Въпреки моята видна ненавист срещу подобни реваншисти, трябва да призная, че тук мненията ни съвпадат.

И въпреки че историята звучи като една друга – „Га' яде кюфтетата не рева“, явно е дошло „време разделно“ за една самоотлъчила се „овца“ от стадото на Костадин Костадинов и неговата партия.

Дано на Владимир Павлов да му е ясно, че преродена девственица няма, както и факта, че една мома, която много се изчервява, много неща е опознала.

Хубаво е да сте признателен поне за това, че сте станал общински съветник. Нещо, което партията с “прекрасното име“ Ви е дала, както гордо сте написал на профила си, г-н Павлов.

Но ние все пак не очакваме чудеса. Дето се вика „Каквото лозето, такова и гроздето“

„До тук с ПП "Възраждане, днес подавам оставка“, написа възрожденеца.

И типично за последователите на тази така наречена партия, разлъката е много емоционална. От онези, дето хвърчат дрехи и багажи през балкона.

И даже няма тривиалното „Оставаме си приятели...“

Ще следим развитието на „Развода по италиански“, че да не се окаже поредният им цирк. Така, де! Не е като да не сме виждали любовни разлъки и друг път.

 

Ето какво написа Владимир Павлов на профила си :

До тук с ПП"Възраждане"!
Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта носещ прекрасното име "Възраждане". Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него.
Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки. И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.
Не си познал Костадине!
На всички които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!

Геновева Михайлова

CHF CHF 1 1.81028
GBP GBP 1 2.16418
RON RON 10 4.04314
TRY TRY 10 2.30046
USD USD 1 1.6551