Предозиране: Най-близкият до Нинова поддържа лъжа на прокуратурата

Избрано 08.06.2023 09:04 Снимка: ДНЕС+

Предозиране: Най-близкият до Нинова поддържа лъжа на прокуратурата

Най-близкият до лидера Корнелия Нинова и нейна бивша дясна ръка в министерството на икономиката и индустрията – Калоян Методиев - прекали в поддържането на лъжата на прокуратурата относно депутатския имунитет на Даниел Александров от ГЕРБ.

В профила си във Фейсбук Методиев повтори фейка на обвинението, че дори даде и конкретика:

„Прокуратурата поиска имунитет на депутат от ГЕРБ за блудство с 14 годишно момиче, което е станало миналата сряда. Гнус ме е на квадрат. Дъщеря ми е на 14 години. От ГЕРБ и ПП-ДБ вече нямат морално право да се крият зад имунитети. Христо Иванов има деца. Още ли иска да прави ала-бала комисии, за да не дадат имунитета на Бойко Борисов и компания преди да успеят да бутнат главния прокурор в съюз с ДПС и ГЕРБ. Не ви ли е срам! Приличате на мафиотска структура“, пише политологът като с думите си продължава лъжата на обвинението.

Близкият до соцлидера Нинова подчертава още, че не бил нужен имунитет, защото парламентът „ставал пристан за купувачи на депутатски места“. И отправя заплаха, че улицата ще вземе имунитетите, защото не могло постарому! „Отключиха се големи процеси!“, отбелязва той.

Близкият до Нинова си позволява да крепи лъжлива и подвеждаща информацията от прокуратурата. Сигналът, подаден срещу Даниел Александров е от Даниела Колчакова, която този месец става на 18 години.

Тя се оказва и приятелка на съпругата на Даниел Александров, която лично я е завела за подаване на жалбата срещу мъжа ѝ, с който са в развод. А целта е ясна: Бясна бивша съпруга иска да срине публичния образ на бащата на детето си.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361