Певицата Мария след слуховете за побоя: Има неща, с които съм горда, за друго нямам място в сърцето

Избрано 26.03.2023 14:02 Снимка: ДНЕС+

Певицата Мария след слуховете за побоя: Има неща, с които съм горда, за друго нямам място в сърцето

"Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви радвам, да ви срещам и да се забавляваме заедно! Да правя красиви проекти и любими песни вече повече от 20г. за вас. Много неща са зад гърба ми, с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!", написа в публикация в профила си в Инстаграм поп фолк певицата Мария. Думите ѝ идват, след като се появи новина, че тя е станала жертва на домашно насилие от съпруга си Мирослав Соколов в семейния апартамент в кв. "Лозенец" в София във вторник.

Редица коментари на потребители под поста, давайки й кураж и поздравявайки я, че дава гласност на проблема с домашното насилие, тя посрещна, отговаряйки със сърце отново без да отрича за подобна сцена.

Съседите на семейството казали, че чуват викове от дома на Мария във въпросната вечер. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не е потвърдено. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си, пише Нова тв.

Пред телевизията обаче Мария коментира уклончиво темата и само заяви, че е добре и че иска да мине малко време. "Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението", каза певицата тогава.

Соколов е задържан и в петък следобед съдът гледаше мярката му за неотклонение. По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария има дъщеря - Марая, от първия си брак.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648