Красен Кралев: За ДБ и за „Промяната“ Руди Гела беше cool

Избрано 26.05.2023 11:29 Снимка: ДНЕС+

Красен Кралев: За ДБ и за „Промяната“ Руди Гела беше cool

Кирил Петков: “Политици от ПП и ДБ са записвани в нашите централи. За това е използван емоционално нестабилен политик-Радостин Василев! “

Радостин Василев: “Те знаят, че аз съм безпрекословно луд!”

За ДБ и за „Промяната“ Руди Гела беше cool, когато записваше нерегламентирано Таня Дончева и всеки друг, влизащ в Министерство на младежта и спорта. Когато Руди Гела ръсеше клевети за „един бивш спортен министър“ и зовеше за саморазправа с Бойко Борисов пак беше cool. Когато Гела предаде Слави Трифонов беше super cool.

В Прокуратурата има няколко досъдебни производства срещу Руди Гела. Мога да разкажа подробно и аргументирано на Кирил Петков за всичките кражби и щети, които този човек нанесе на спорта през 7-те месеца управление на кабинета “Петков”. Тогава лично той защитаваше Радостин Василев.

От две години повтарям, че този човек не трябва да се докосва до никаква форма на управление-нито обществена, нито частна! Защото е “безпрекословно луд” и опасен.

Въпреки това сега Кирил Петков получава моята подкрепа срещу Радостин Василев, защото да записваш някого без неговото знание е подло и гнусно. И е незаконно! Защото на гелосаните измамници и крадци в политиката трябва да се сложи край.

Защото предателите трябва да бъдат презрени низвергнати от всички!

CHF CHF 1 2.05315
GBP GBP 1 2.28325
RON RON 10 3.92989
TRY TRY 100 5.85885
USD USD 1 1.81062