Звездата на деня, Арктур, и как да изпратете своето желание към нея

Хороскоп 05.07.2020 10:26 Снимка: ДНЕС+

Звездата на деня, Арктур, и как да изпратете своето желание към нея

Звездата на деня е Арктур – посредникът и ключът към небето. Една от най-вълшебните звезди на небето, предвестник на зората. Това е четвъртата най-ярка, голяма звезда от съзвездието Воловар. Предвестник на новото. Тази звезда се свързва с въздаянието към силите на злото.

Оранжево-червена звезда от 1-ва величина. Свързана е с Юпитер, Марс и Сатурн. Намира се на 37 с.г. от нас. Ако сравним яркостта на Арктур с блясъка на Слънцето, тогава звездата Арктур ще бъде 110 пъти по-ярка от нашата звезда.

Звезда на Маговете. Двойна, странна звезда, която дава огромна сила, звезда, свързана с магически действия, на които не всеки може да издържи.

Арктур поставя задача пред човека - да върви по целия път във всяко дело до самия край, в противен случай ще претърпи поражение.

В този ден е особено важно да извършите цялостно измиване на тялото и най-вече на главата - така да се каже, „промиване на мозъка”. Полезно е да постоите на вятъра (ако има). В този ден трябва да носите чисти и нови дрехи, особено бели.

Ден за молитва. Отидете в храма и поискайте благословия за спасението на душата.

Трябва да сте постоянно в готовност и незабавно да се променяте. Ден на постоянна промяна на тактиката. Не бива да планирате нищо в този ден, трябва да сте подготвени за неочакваното. И не се страхувайте. Трябва да следите думите си. Не говорете на хамалски език, а с уважение.

Лампите е добре да горят през целия ден, особено през нощта. Децата трябва да бъдат защитени с мантри, молитви.

Добър знак за целия район, в който живеете е ясното време при изгрев и залез, както и на обяд.

Днес имате възможност отново да си пожелаете нещо хубаво и мислено да го видите като вече реализирано, да поставите мисловната картина в един розов балон и мислено да го изпратите към звездата Арктур. Не пропускайте този шанс./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81752
GBP GBP 1 2.135
RON RON 10 4.02434
TRY TRY 10 2.18017
USD USD 1 1.65931