Седмичен хороскоп от 19 до 25 юли

Хороскоп 18.07.2021 22:58 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 19 до 25 юли

Овен- През седмицата ще бъдете твърде бързи и поривисти в своите разсъждения. Това ще донесе не малко вълнения, както на вас, така и на околните. В живота ви цари една главоблъсканица. Как ще ви се отдаде да възстановите ред в делата си, никой още не знае. Велики подвизи и героични постъпки няма да има. Вместо това ще се наложи да се занимавате с обидно дребни неща, дразнещи и незначителни. Някои ще намерят утеха в творческа дейност, но повечето от вас биха признали, че запасът им от вдъхновение се е изчерпал.

Благоприятни дни- 20, 21, 24, 25

Неблагоприятни дни- 22, 23 

Телец- От гледна точка на ефективността седмицата е твърде съмнителна. С ентусиазъм и трудова активност няма да можете да се похвалите, но вие и съвсем не се стремите да постигнете някакъв успех, а само към решението на някои второстепенни и маловажни задачи. За някои от вас нещата ще се получат не съвсем както са очаквали. Не може да се каже обаче, че това ще ги смути особено. Добре ще бъде, ако до вас своевременно се окаже човек, способен да ви даде добър съвет и да ви помогне да се включите към делата, действително заслужаващи внимание. Съпровождайте своите стъпки с необходимото пояснение.

Благоприятни дни- 22, 23

Неблагоприятни дни- 19, 24, 25

Близнаци- На мнозина им предстои интересна седмица. Вие сте отново неотразимо привлекателни, безкрайно мили, готови да замотавате глави и да пленявате сърца! Стремете се към емоционално равновесие. Колкото по-спокойни бъдете, толкова по-ползотворна ще се окаже седмицата. Освен това е важно и за здравето ви. Бедата при вас е в това, че често искате да стане на вашето, дори когато разбирате, че то не е във ваша полза. Старайте се да демонстрирате не толкова настойчивост и сила на волята, но да покажете и здрав разум с логика. Така ще облекчите не само своя живот, но и на околните.

Благоприятни дни- 24, 25

Неблагоприятни дни- 20, 21

Рак- През седмицата ще бъдете решителни и преизпълнени с ентусиазъм. Това е времето, когато или ще преодолеете стоящите пред вас препятствия или направо ще преминете през тях. Търсете мирно решение за всички проблеми! Недоброжелатели може да кроят зад гърба ви коварни планове, началството - да предявява претенции, партньорите ви да изразяват някакви желания, все едно, вие ще постъпите по своему и ще бъдете печеливши, независимо от обстоятелствата. Пагубна привичка е след всяка трудност да изгаряте мостовете след себе си. Борете се с това, защото в близко време ще трябва да търсите брод, по който да искате да се върнете обратно.

Благоприятни дни-19

Неблагоприятни дни- 22, 23

Лъв- Очаква ви едва ли не вълнуваща седмица. Именно сега ще можете да се наслаждавате на ободряващият коктейл от разнообразни чувства и емоции, включвайки в него и такива компоненти като логика и здрав смисъл. Периодът не е достатъчно добър за глобални промени във всички сфери - от работа, личен живот до мирогледа като цяло. Сега сте способни на велики открития, на гениални умозаключения, мистични прозрения. С една дума съвсем няма да ви е трудно да завоювате всеобщо възхищение. Ще се обзаведете с многочислени фенове или просто ще бъдете в центъра на събитията, ако пожелаете.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 19, 24, 25

Дева - Седмицата за някои може да е противоречива и напрегната. Понякога всичко ще върви както трябва и ще се преизпълвате със самоувереност, но ще мине малко време и ще се изясни, че успехът е бил илюзорен, победата - незначителна, а наградата може да се окаже дори обременителна. Рано или късно резултатите ще бъдат постигнати, но ще трябва да дочакате търпеливо този момент. Ще ви се наложи неведнъж да имате работа с хора непоследователни, нетърпеливи, твърде емоционални. Такива контакти ще ви дразнят и ще ви изпълнят с отрицателни емоции.

Благоприятни дни- 19, 22, 23

Неблагоприятни дни- 20, 21

Везни - Седмицата може да е малко сложна, но само малко. Възможно е да възникнат нови желания, за изпълнението, на които ще трябва добре да се постараете, защото само така ще получите това, което искате. Стига тези желания да не се окажат после, че са били импулсивни и прибързани. Проявата на малко здравомислие, ще ви позволи да избегнете подобни разочарования. Представителите на знака стават по-емоционални от присъщото за тях и поради това се вълнуват повече. Ако сега тръгнете да вземате някакви важни решения - голяма е вероятността скоро да промените мнението си.

Благоприятни дни- 20, 21, 24, 25

Неблагоприятни дни- 22, 23

Скорпион - Макар началото на седмицата да бъде трудно, представителите на знака ще съхранят оптимизма си, а това е, което е необходимо за успеха. Втората важна съставка на победата е готовността да се действа бързо и решително, без излишно съобразяване с околните. Хазартната тръпка, бойният заряд ще си кажат своята дума. Като последно може да се каже, че трябва с мярка и грамотно да дозирате вашата сила и енергия преди да се хвърлите в действия и второ - да я насочвате в правилното русло. Накрая, по степента на причинените щети, ще можете да поспорите за размерите на вулкана.

Благоприятни дни- 22, 23

Неблагоприятни дни- 19, 24, 25

Стрелец - Дошло е време за решения, а вие сте достатъчно мъдри и способни да вземете такива. Лесно ще решите финансовите въпроси, ще срещате поддръжка от страна на другите, може да разчитате на сключването на добри сделки. Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна и хармонична. Ритъмът на събитията се забавя и ще можете да си отдъхнете, да се отпуснете и приятно да прекарате времето си. Общуването с децата и близките ви хора значително ще ви накара да се почувствате по-добре, а и ще усетите прилив на нежност.

Благоприятни дни- 24, 25

Неблагоприятни дни- 20, 21

Козирог - Правите много неща, за да успеете, но все още постиженията ви са скромни. Работата е в това, че седмицата подхожда повече за подготовка на победата, отколкото за решителни сражения. Учете се, тренирайте, натрупвайте опит, който ще ви е нужен по-късно. Много е важно да държите емоциите под контрол: обидите, раздразнението, негативното мислене създават проблеми възпрепятстващи движението ви напред. Да намерите верният тон в общуването с другите ще ви бъде трудно, доколкото вашата интуиция е малко притъпена, но не и невъзможно.

Благоприятни дни-19

Неблагоприятни дни- 22, 23

Водолей – През седмицата ще сте активни и решителни. Повечето от вас знаят точно какво искат и непременно ще го постигнат, дори ако обстоятелствата не се развиват по най-благоприятният начин. Проявявате редица неподозирани таланти. Мнозина ще постигнат творчески успех. Намирайки се в хармония със себе си, вие и с другите ще намирате лесно общ език. Само ако действително го искате. Обаче не рядко ще заемате егоистична позиция и ще действате само от гледна точка на собствените си интереси, оставайки равнодушни към потребностите и желанията на околните. Дори да не го съзнавате.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 19, 24, 25

Риби - Трудно ще се приспособите към ритъма на тази седмица. Бихте предпочели по-плавно развитие на събитията. Първоначално ще бъдете недоволни от ставащото, но постепенно ще се успокоите и настроението ви ще се подобри. Може да пропуснете някои добри възможности. Емоциите ще преобладават над логиката, но ще бъдете достатъчно разумни. Внимателно обмисляйте всяко свое решение. На вашето великодушие трябва да се завижда, но така хабите излишни сили и енергия. Вие също се нуждаете от разбиране и подкрепа.

Благоприятни дни- 19, 22, 23

Неблагоприятни дни- 20, 21 /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448