Седемте годишни цикъла

Хороскоп 12.07.2021 12:01 Снимка: ДНЕС+

Седемте годишни цикъла

Всяка година човек преминава през седем цикъла на живот и следвайки съветите, може да улесни съществуването си.

Личните цикли са лесни за изчисляване. Началото на първия период е рожденият ден. Продължителността на всеки от тях е 52 дни.

Например, вие сте родени на 6 юли. Добавяйки 52 дни, получаваме края на първия цикъл - 26 август. Вторият ще започне на 27 август и ще завърши на 17 октомври и т.н. 

Годината на раждане няма значение.

Последният период ще приключи преди следващия рожден ден.

Разбира се, през високосна година един от циклите ще бъде с един ден по-дълъг. 

Сега нека видим какво означават тези цикли и какво може да се прави.

Първи цикъл: Период на възможности

Това е най-доброто време да осъществите замисленото с помощта на влиятелни хора. Ще можете да намерите покровители, отдавна желана работа, да получите парични заеми и да създадете свой собствен бизнес. Добър период за търсене на надеждни партньори, както и за инвестиране в печеливш бизнес. В този цикъл трябва да се заявите публично и да създадете добра репутация.

Втори цикъл: време на малки и големи промени

През този период ходете на кратки или дълги пътувания: те със сигурност ще бъдат успешни - както в командировки, така и на почивка. Цикълът е благоприятен за всичко, свързано с движението: преместване на стоки, покупка и продажба на автомобили, организиране на превози и други. Освен това е подходящ момент за публични изяви. Има обещаващи възможности за тези, които произвеждат или продават всякакви течности, било то вода, бира, мляко или бензин. Запомнете: във втория цикъл не трябва да започвате нов бизнес, да сменяте работа, да подписвате дългосрочни договори, да взимате или да давате назаем пари, да купувате ценни книжа и да залагате.

Трети цикъл: енергиен

Вие сте в добра форма. Силен приток от енергия ще ви позволи да предприемете важни стъпки. Здравословното състояние ще се подобри значително. Чудесно време за състезание с конкуренти. Ако искате да продадете нещо: апартамент, кола или просто излишно нещо, тогава го направете веднага - успехът и ползите са гарантирани. Не всичко обаче е толкова безоблачно. Мъжете не трябва да започват нови връзки. Жените от друга страна могат да търсят влиятелни покровители, които могат да помогнат в делата или да окажат подкрепа в живота. Избягвайте конфликти, ако не искате да си създавате врагове.

Четвърти цикъл: Духовен

Особено успешен за креативни и творчески личности. Заемете се със самообразоване, напишете отдавна замислена статия, книга, нарисувайте картина. Ще бъдете затрупани с идеи, които ще намерят въплъщение през този период. Смело осъществявайте плановете си - Съдбата е на ваша страна! Ще бъдете оптимисти и ентусиазирани, както впрочем всеки, който получава творческо вдъхновение. Не забравяйте обаче, че трябва да сте нащрек, когато работите с издатели, продуценти, ръководители на проекти. Научете всички правни и други тънкости, за да не бъдете измамени. Този период не е най-доброто време за брак и големи придобивки.

Пети цикъл: личен успех

Период на разширяване кръга на интересите и появата на реални перспективи за по-нататъшен просперитет. Във вашето мнение ще се вслушват, ще получите голям кредит на доверие от приятели и партньори. Общителността и доброжелателността ще се върнат стократно. Смело общувайте с висши служители. Ако се наложи да се разрешават дела в съда, това трябва да се направи в петия цикъл. Отличен момент за изпълнение на дългосрочни проекти, които изискват преговори и командировки. Можете да правите големи покупки, да инвестирате в нов бизнес. Просто следвайте закона: може да възникнат проблеми. Не се включвайте в търговията с месо и морски дарове, или още по-добре, станете вегетарианци за известно време.

Шести цикъл: релаксация

Този цикъл е най-добре да се посвети на практикуването на любимия ви спорт, отдих и развлечения. Не се тревожете, кариерата ви няма да рухне, ако се грижите за себе си известно време. Отлично време за приятни пътувания, общуване с приятели, търсене на нови сърдечни привързаности. Общуването с изкуството също ще бъде от полза: посещавайте театри, музеи, концертни зали - това ще послужи като залог за успеха в бъдеще. Приятелството и интимните запознанства, осъществени през този период, ще се окажат дългосрочни и трайни. Внимание господа: не пестете пари за парфюми, цветя, бижута. Може би точно сега ще успеете да спечелите сърцето на някоя непристъпна дама. А жените най-после ще очароват своя принц.

Седми цикъл: критичен

В тези дни трябва сериозно да се анализира натрупаният опит. Може би точно сега ще осъзнаете, че „залагате на грешния кон“. Следователно е необходимо да се преориентирате. Често радикалните промени носят болка и чувство на загуба, което може да провокира необмислени действия и дела. Не му давайте гориво! Помнете, че всяка загуба е началото на следващия период на развитие, обещаваща примамливи перспективи и възможности. Възползвайте се от това, за да се освободите от тежестта на старите проблеми и започнете да правите планове. Постарайте се да не скъсвате със старите връзки: те пак ще ви бъдат полезни. Понякога ще изпадате в песимизъм, но не му се поддавайте. В крайна сметка в живота на всеки човек идва момент да спре, да погледне назад и да помисли. И това никога не е напразно./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448