Пълнолуние във Водолей – време за обновление

Хороскоп 22.08.2021 12:12 Снимка: ДНЕС+

Пълнолуние във Водолей – време за обновление

На 22 август в 15:03ч имаме Пълнолуние във Водолей (второ поредно, което се случва рядко). Това е магически момент, невероятни енергии, което е знак за ново начало.

Енергиите на Вселената ни помагат да се освободим от старото и да приемем новото в различни области от живота си. Този период подчертава също, че промяната е възможна за всеки за по-добро бъдеще. Имаме възможност да освободим и възстановим живота си, време е да се откажем от старите модели и да опитаме нови.

Това Пълнолуние ще има силен ефект. Нуждата ни от свобода ще бъде на преден план. Ще искаме да прекратим всяка връзка, превърнала се в омагьосан кръг в живота ни, да скъсаме всякакви окови, които ни ограничават. Във всички процеси в живота ни, които не ни правят щастливи, ще има завършеци. Също така ще търсим ред и стабилност във всички области на живота си, ще влезем в енергията на обновлението и ще се оставим на потока.

Нашата чувствителност към социалните проблеми също ще се увеличи с Пълнолунието във Водолея. Затова може да се чувстваме песимистично духовно. Положителният аспект, който Уран ще направи с Меркурий, ще ни извади от мрачното настроение и ще увеличи мотивацията ни с изненадващи събития. Слънцето е в собствения си дом, в знака Лъв, поради което ще увеличи значително нашата мотивация. В този процес на преден план ще излязат по-приятните аспекти на живота. Ще бъдем в много подходящи моменти, за да пътуваме, да се забавляваме и да изведем креативността си на преден план.

Днес е добре да избягвате празнословието по всякакъв възможен начин. Вселената през този период ви дава уникална възможност да постигнете много с помощта на красноречието си, не губете напразно тази мощна положителна енергия, ако по някакъв начин можете да подобрите живота си.

Сексуално ръцете ви са развързани: днес сте ограничени само от въображението си. Дайте воля на чувствата и желанията си, защото всякакви експерименти и „акробатика“ в леглото са допустими.

Между другото, това е прекрасен ден за зачеване. Ето защо, ако отдавна сте мечтали за дете, тогава днес имате всичко, за да реализирате тази идея.

Утвърждение за деня:

Вярвам на живота и с благодарност приемам всичко, което ми изпраща.

Също така ще бъде много полезно да се рецитират мантри. Добре е да отделите време за малко уединение, медитация, молитва. Тази практика насърчава бързия духовен растеж.

Пожелайте си нещо, което много силно искате и го изпратете на Вселената. Не е необходимо цял ден да мислите за това, но от време на време си го припомняйте. Важното е да не вреди и да не засяга свободната воля на друго живо същество./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648