Хороскоп за януари 2022 г.

Хороскоп 31.12.2021 17:38 Снимка: ДНЕС+

Хороскоп за януари 2022 г.

Овен

За Вас януари ще бъде доста динамичен.В работата си ще се наложиндоста да експериментирате.Това може да Ви притеснява, но никой не се съмнява, че така може да се родят нови и интересни неща. За съжаление тази Ваша дейност няма да бъде добре подкрепена с пари. Финансовата ситуация ще се оправи едва към края на месецам, в третата декада. Обърнете сериозно внимание на здравето си, защото има опасност от простудни заболявания, а и синдромът на хроничната умора отслабва имунитета. При всичките си грижи не забравяйте за своите близки – те се нуждаят от Вас! Подкрепата, от която се нуждаят е най-вече емоционална.

Телец

През този месец за Вас ще бъде актуална поговорката: " който не рискува, той не пие шампанско“. За да пдобрите материалното си положение, ще трябва да направите промени както в професионалната сфера, така и в бизнеса. Ще имате възможност за нови запознанства, които ще са не само полезни, но и приятни. Замислете се за предложенията за делово сътрудничество – има смисъл, защото са плодотворни. Що се отнася до личния Ви живот, през януари противоположния пол ще проявява повишено внимание към Вас и ще имате много възможности да флиртувате. Ако сте семейни, това може да се окаже проблем.

Близнаци

Не пилейте силите си в различни направления. Суетенето, необходимостта от по-голям брой срещи, многобройните телефонни разговори и бягането напред – назад няма да дадат очакваните резултати, а може да предизвикат превъзбуждане и преумора. Постарайте се да си изберете генерална линия на поведение и я следвайте точно. В личните Ви отношения са възможни конфликти и това се отнася особено за първата половина на месеца. Хубавото е, че нещата бързо ще се нормализират и ще започне период на спокойствие. Освен това Ви предстои участие в много светски мероприятия и няма да е зле, д кните и втората си половинка.

Рак

За професионалната сфера и кариерата Ви януари ще бъде доста сложен месец. Може да Ви бъде възложено ръководство на нещо или лякого, което да увеличи натоварването. Не се страхувайте от отговорността, която трябва да поемете, но материално възнаграждение за дейността си ще получите едва през февруари. За лични отношения понякога няма да Ви дотигат нито време, нито сили. Близките Ви може да са обидени от такова поведение. Опитайте се да им отделяте повече внимание, а от време на време да организирате и малки семейни празници, или поне шопинг. Такива моменти за емоционално разтоварване ще са Ви просто необходими.

Лъв

Темпераментът, творческите способности и умението да ръководите, през януари ще Ви бъдат дота нужни. Не само ще дадете пример, но ще увличате и останалите с ентусиазъм да си вършат работата. Това ще даде възможност както да повишите авторитета си, така ще Ви даде възможност за социално израстване, а, кой знае, може и до повишение в длъжност. През втората половина на месеца ще се подобри финансовото Ви положение. Ще имате възможност да си закупите така желаните придобивки, да изплатите дължима сума, а даже и да си спестите някакви пари. С радост ще споделяте своите успехи с близките си, и даже ще им правите малки подаръци.

Дева

През януари ще Ви се наложи да запретнете ръкави, защото здачите, които ще Ви бъдат поставени, ще са много повече от обикновено. Ще се появи възможност кардинално да промените нещо в работата си, као например да преминете на нова длъжност. Ако прецените, приемете, но направете това предпазливо. Ясно е, че на новото място ще трябва да свиквате с колектива, а и да се доказвате, което няма да е лесно. Във финансово отношение ще се радвате на стабилност, но малко икономия все пак няма да Ви навреди. Личните отношения ще Ви радват. Близките Ви ще се радват и ще Ви подкрепят във всичко.

Везни

През януари работата няма да е твърде много, а и Вие ще се включите пълноценно в нея едва през втората половина на месеца. Финансовата ситуация обещава да бъде стабилна, но доста скромна и няма смисъл да очаквате големи придобивки или някакви премии. Ако сте семейни, в партньорските отношение трябва да очаквате някакво затишие. Отношенията с близките ще са спокойни и леко хладни. Ще гледате на всичко някак отстрани. Ако търсите човека на своите мечти, едва ли ще успеете да го срещнете точно сега. Този месец е по-подходящ за лек флирт и за приятни, но не продължителни отношения.

Скорпион

През първата десетдневка на месеца няма да е зле да приключите с онеи неща, които Ви пречат да вървите напред. Иначе до края на месеца ще създавате или ще се интересувате от нови поекти и ще търсите съвети и консултации, свързани с тях.. Всъщност активната им реализация ще започне едва към края на януари. По това време може да се надявате и на подобряване на материалното си положение чрез повишаване на заплатата или получаване на премия. В личния Ви живот са възможни конфликти. Ще се наложи да разчитате на желязната си воля и търпението си, за да не се стигне до скандал. Само не забравяйте, че повишаването на емоционалното натоварване не се отразява по най-добър начин на здравето.

Стрелец

Както в професионално отношение, така и във връзка с кариерата Ви, положението ще е до голяма степен зависимо от Вашето умение да поддържате отношения с хората . Предстоят много делови срещи, преговори и необходимост от сключване на контракти и споразумения. Ще възникне нужда да вземете съдбоносно решение, като направите отговорен избор. Във финансово отношение през януари не се предвиждат сериозни промени. В личния си живот може да усетите разочарование от съществуващите отношения и да Ви се прииска нещо ново, което да Ви осигури емоционален подем. Това може да развали отношеният, които съществуват в сегашната Ви двойка.

Козирог

През първата половина на месеца на преден план ще излезе въпроса за кариерата Ви и промяната на длъжностните задължения. Който успешно ще се реши до изтичане на първите две седмици. Вторат половина на януари обещава да бъде твърде романтична. Времето ще покаже дали ще се влюбите, или отношенията, които са Ви скъпи и на които толкова държите, ще избухнат с нова сила. Това ще бъде съпътствано с пътуване, излизане в обществото и поява на нови приятели и интереси. Погрижете се за здравето си защото хроничните болести може да напомнят за себе си.

Водолей

В работата, кариерата и във финансовата сфера може да имате много непредвидени ситуации. Ще се сблъскате със злоба, завист и негативно отношение от страна на хора, за които не само не сте очаквали, но и не сте допускали. Бъдете внимателни и не ползвайте непроверена информация. В личен план Вашето свободомислие ще вземе връх над задълженията, коиуто До някаква степен) има всеки човек.. Не трябва да вземате съдбоносни решения, зашото ще съжалите за тях още в началото на февруари. През втората половина се постарайте да си намирате време за почивка и бъдете по-внимателни, когато шофирате.

Риби

През този месец за Вас ще бъде най-важно не да смените длъжността си и да получите повишение на заплатата, а да запазите своите позиции. Запасете се с работоспособност и търпение, защото само къртовска работа би могла да даде положителен резултат. В личния си живот може да се сблъскате с разочарования и да се окаже, че човекът, към когото имате чувства и на когото толкова държите, не заслужава. Постарайте се да не се претоварвате емоционално, а и физически, защото това ще Ви се отрази зле. Нещата все ще се уредят по някакъв начин и остава да се надявате, че ще е най-добрия за Вас.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648