Месечен хороскоп за януари 2023 г.

Хороскоп 01.01.2023 16:54 Снимка: ДНЕС+

Месечен хороскоп за януари 2023 г.

Овен – Въпреки факта, че последните няколко седмици в живота ви са напрегнати, през януари ви очакват само приятни задължения. Ще бъдете обзети от романтично настроение и ще искате да зарадвате своята половинка. А свободните представители на знака имат всички шансове да срещнат нов човек. Просто бъдете гъвкави, защото никога не знаете кога може да ви бъде даден нов шанс. Сега е моментът да влезете в контакт с всички неща, които наистина искате в живота си и да ги преследвате с пълна решителност. Пазете се от неочаквана настинка или вирусна инфекция. За да се предпазите, не забравяйте да спазвате всички необходими предпазни мерки, да отделите достатъчно време за почивка и релакс.

Телец – Определено трябва да обърнете внимание на семействата си този месец – възрастните роднини и малките деца ще имат нужда от вашата грижа. Но в отношенията с втората половинка ще цари идилия. Късметът е на страната на онези представители на знака, които търсят любовта. Въпреки че Венера се движи ретроградно, вашият любовен живот ще процъфти. Много свободни представители на този знак могат да се впуснат в нова връзка. Що се отнася до работата, ви очакват нови задачи и предизвикателства. Има шанс да получите повишение или увеличение на заплатата. Но това, на което трябва да обърнете специално внимание, е здравето. Отделете време на здравето и не пренебрегвайте сигналите, които тялото ви подава.

Близнаци – За вас януари ще бъде нервен и напрегнат. Семейните отношения ще се превърнат в основното главоболие за мнозина. Може да почувствате, че деца или по-възрастни роднини се опитват да ви манипулират, за да постигнат целите си. До края на месеца може да възникне непредвиден проблем в работата, който на практика ще се окаже лесно разрешим. Заради своята раздразнителност и избухливост рискувате да се скарате с колеги. Бъдете внимателни във финансовата сфера - съществува риск от кражба или измамна дейност. Също така си струва да се откажете от рисковани инвестиции и скъпи покупки.

Рак – Началото на годината ще бъде малко трудно. Раците са природно много чувствителни и дори най-малкият проблем може да ги извади от равновесие. Януари им носи много емоционални предизвикателства. Месецът не е най-доброто време за вас да търсите нови романтични познанства. Но това е идеален период, за да изведете съществуващите отношения на ново ниво. Може да срещнете съпротива през първата десетдневка на месеца, особено ако се чувствате прекалено самоуверени. Опитайте се да изберете добре своя стил на битка срещу тези хора. Трябва да се опитате да се съсредоточите върху вашето здраве и правилен начин на живот. Енергията ви насърчава да мислите по-широкомащабно за това какво бихте искали през тази година напред.

Лъв – Неудовлетвореността ви от текущите обстоятелства ви насърчава да направите радикални промени във възгледите и работата си до момента. Изпълнени с надежда и креативност, никога не е късно да започнете отново и да изследвате непознати досега области. Трябва съвестно да се придържате към решенията си и чувството за успех ще ви помогне да се възстановите. Може да се наложи да направите някои неща по различен начин от преди и да промените качеството на отношенията си с някои хора. В същото време можете да се срещнете, да опознаете и да влезете в близък контакт с някой, който има голямо влияние върху вас.   

Дева – Януари ще изисква от вас да проявите нехарактерна активност и постоянство. Бъдете сигурни, подобно усърдие няма да бъде пренебрегнато. Много от вас ще започнат годината, като преосмислят някои от целите си. Може да се сблъскате с някакви предизвикателства, но нещата не са против вас, те са за вас и ако погледнете назад след известно време, ще се радвате, че така са се развили събитията. Семейните  Деви трябва да бъдете гъвкави и да правите компромиси по някои въпроси, за да не развалите мира в семейството. Свободните представители на знака ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол.

Везни – Януари е подготвил много изненади за вас. Освен това не е нужно да чакате подарък от съдбата - можете сами да се зарадвате. Направете голямата покупка за нещо, за която сте мечтали, планирайте няколко дни ваканция. Този месец ще имате много възможности да срещнете своята сродна душа, затова по-често излизайте на разходка. Не се изключва възможността на хоризонта да се появи човек от миналото ви или от миналото на партньора ви. Най-накрая ще се опитате да организирате всичко така, че със сигурност да имате късмет. Вашата ценна природа почти винаги може да ви отведе далеч, но точно сега способността ви да проявявате мечтите си е по-голяма от всякога.

Скорпион – Звездите предвещават нови възможности и перспективи. Плановете за кариера ще бъдат по-успешни от всякога. Ще използвате цялата натрупана енергия, за да се справите със задачите си възможно най-ефективно. Всичко е спокойно в живота ви - сега е моментът да си съставите списъкът с желанията, да правите планове за бъдещия живот и да си поставяте амбициозни цели. В семейния живот е възможно да се появят малки трудности. Не позволявайте на емоциите ви да надделеят над вас. Вашата енергия ще привлече другите към вас, което ще реши въпроса със самотата. Посветете се на внасянето на повече страст в живота си, като се върнете на сцената на забавленията, добавите нещо пикантно към спалнята си или просто преследвате по-креативни цели за себе си.

Стрелец – Януари обещава да бъде изключително успешен във всички области. В семейството ще цари мир и разбирателство, въпреки че в средата на месеца може да бъдете изкушени от вниманието на други представители на противоположния пол. Опитайте се да не допускате дори лек флирт, в противен случай има шанс да обидите половинката си. Сериозни проблеми в сферата на кариерата също не се предвиждат, напротив, някои  от вас имат шанс да спечелят симпатиите на ръководството и да разчитат на повишение и дори финансово насърчаване. Единствената опасност се крие във вашата лековерност към партньори и колеги: не приемайте всичко на вяра - винаги проверявайте фактите.

Козирог – От началото на годината се чувствате много самотни и изолирани от заобикалящата ви среда. Може да сте на етап, в който балансирате вътрешния си свят и ви е трудно да симпатизирате на другите. Хороскопът подсказва, че този период е абсолютно идеален за медитация и всичко друго, което ще направи душата ви щастлива. Не забравяйте да се грижите за тялото си, защото, както знаете със сигурност, здравото тяло е ключът към здравия дух. Преди всичко силните ви страни стават по-очевидни. Можете ясно да определите какво искате да постигнете тази година и ще имате много късмет от самото начало благодарение на Слънцето, което е във вашия знак през първите две десетдневки. 

Водолей – Безпокойството може да ви сполети за известно време, но ако мислите реалистично, трябва да осъзнаете, че сте се възползвали максимално от набора от възможности, които животът ви предлага. В средата на месеца ще имате възможност да изчистите някои недоразумения с някой, с когото отношенията ви са обтегнати. Ще постигнете големи крачки в самоусъвършенстването и ще се гордеете със себе си. Използвайте хипер-ясното си виждане, за да оцените всеки аспект от текущата си траектория и започнете да планирате всяка стъпка, която планирате да предприемете, за да стигнете до там, където искате.

Риби – Първите дни на зимата могат да донесат не само празнично настроение, но и влошаване на емоционалния фон. Не се поддавайте на чувствата и не действайте спонтанно: помислете и планирайте всяко от решенията си. Дръжте очите си отворени за нови приятелства или общности, които ще ви посрещнат с отворени обятия. Ако искате да разширите обхвата си на работа, това също е чудесно време за създаване на мрежа. Подобрете присъствието си в социалните среди и се подгответе да срещнете нови лица и нови приключения. Опитайте се да възприемете някои нови навици и да бъдете по-активни физически. Вашето тяло ще ви бъде благодарно. Дори малките промени могат да имат голямо влияние върху живота ви.

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319