Дневен хороскоп за 23 януари 2023 г.

Хороскоп 22.01.2023 15:24 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 23 януари 2023 г.

Овен

Денят е подходящ да започнете с подготовката на документите, ако сте решили да създавате фирма или свой бизнес. Работете кротко, тихо и търпеливо. Присъствайте на насрочените срещи, но оставете друг да ги води и да стига до договори.

Телец

Необходимо е да бъдете последователни в действията си. Ще трябва да проявите интерес към всички нови предложения. Денят ще се окаже удачен за делови преговори.

Близнаци

Денят е труден за дела и задачи, които са лични. Ще се сблъскате със съществени пречки при осъществяването им. В делово отношение може да се говори за промени, при които обаче ще се окаже, че личната ви инициативност е ограничена.

Рак

Не пестете добрите си думи днес, за да не влошите отношенията си с някого, на когото държите. Покажете загриженост. Радвайте се на успехите на другите и насърчавайте позитивните им изяви.

Лъв

Ще трябва да приемете факта, че няма как да крачите уверено и бързо по пътя си заради трудности, които ще ви изнервят и ще развалят настроението ви още в началото на работния ден.

Дева

Труден делови ден, който в служебен план се оказва неприятен в много отношения и ще предизвика разочарования. За бизнесмените се очертават партньорски конфликти.

Везни

Очаквайте оптимални условия за парични приходи, но реализирането им изисква висока активност и борбеност. Вечерта излезте и разпуснете с близки приятели.

Скорпион

Денят не е благоприятен за взимане на отговорни решения, но е добър за творческа работа. Ще получите поддръжка от началството и ще се появи възможност за покажете способностите си.

Стрелец

Не критикувайте и не обсъждайте действията на ръководството, иначе те могат да бъдат неправилно изтълкувани и това да се отрази на репутацията ви. Можете да разчитате на приятелска подкрепа във всяко ваше начинание.

Козирог

Възможно е днес да се чувствате потиснати без никаква определена причина и да имате смътното усещане, че сте пропуснали или забравили важно задължение.

Водолей

Днес са възможни трудности в общуването ви с роднини и съседи. Съвършено безполезно е да се опитвате да изразите мнението си - никой няма да ви слуша. В следобедните часове е много възможно да направите непредвидена среща със стари приятели. Здравето ви е стабилно, но помислете за почивка, за да се възстановите.

Риби

Денят е подходящ да се отдадете на занимания, свързани със спорт, разходки или забавления. Повече движение, особено на открито, сред природата е това, което ще ви помогне да влезете във форма за кратко време.

 

Днес може да почувстваме желание за сливане и взаимност - да се появи нова романтична връзка, да срещнем някого, който да ни развълнува, да намерим баланс в дадени отношения.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648