Дневен хороскоп и съветите на фортуна – неделя, 31 май 2020 г.

Хороскоп 31.05.2020 08:30 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна – неделя, 31 май 2020 г.

Овен- Вие се справяте добре с нещата, които изискват внимание, търпение и постоянство. Да се избегнат споровете ще е трудно, но във вашата власт е да ги ръководите конструктивно и да не допускате размяна на упреци.

Телец – Първата половина на деня може да донесе трудности, но ще се заемете да оправите нещата, ще се опитате да преодолеете пречките. Много неща няма да ви харесат, но е по-добре да запазите самоконтрол.

Близнаци – Днес ще сте склонни да действате импулсивно. Във всяка компания ще можете да се откроявате благодарение на бързото остроумие, находчивостта, чувството за хумор. Избягвайте изкушенията в личния живот, особено ако имате сериозна връзка.

Рак - Не бива да забравяте, че добрите отношения винаги се нуждаят и от компромиси. По този въпрос е необходимо да проявите малко по-голяма чувствителност и внимание от ваша страна към половинката си.

Лъв – Денят ви може да бъде напрегнат, възможни са неприятни моменти. Енергията ви няма да бъде на най-високо ниво. Когато шофирате, бъдете внимателни. Може да се нуждаят от вашата помощ ваши приятели или роднини, които имат неочаквани проблеми.

Дева - Обстоятелствата днес не са най-благоприятните за вас. Не бързайте да се отказвате от това, което сте си наумили. Бъдете внимателни. Днес ще разберете, че някой се опита да ви манипулира, да се възползва от вас и това ще ви нарани и ядоса едновременно.

Везни - В първата половина на деня ще ви е трудно да се настроите за каквото и да е, но постепенно ще влезете в правилния ритъм и нещата ще започнат да се подобряват. Денят обещава да бъде спокоен като цяло.

Скорпион - Тъй като тези дни сте изключително емоционални, уверете се, че не прекалявате с емоционалните изблици днес и не задушавате хората около вас. Победете страховете, тревогите и ревността си, защото наистина се основават на нереалистична основа.

Стрелец - Не бързайте да вземате решения. Много въпроси изискват сериозно обсъждане. Опитайте се да намерите време за това. Важно е никой да не ви разсейва или притеснява. Ще бъде полезно да отидете на кратко пътуване: промяната на обстановката ще ви се отрази много добре.

Козирог - Възможно е да се появят различия при обсъждането на различни въпроси. Не бъдете твърде упорити. Поради нежеланието ви да направите отстъпки, могат да възникнат конфликти. В края на деня е възможно главоболие, през нощта - безсъние.

Водолей – Денят може да се окаже напрегнат. Вероятно ще ви се наложи да спорите, за да защитавате своята гледна точка. Ако успеете да запазите спокойствие, бихте могли да избегнете разправиите и да запазите добри отношения с околните.

Риби – Звездите днес ви съветват повече да почивате. Може да потърсите приятелите си за компания. Вие се стремите към свобода в действията, търсене на възможности за творческо самоизразяване.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Внимание! От 12:18ч до 17:39ч Луната се движи на празен ход и не се препоръчва да започвате нищо важно, нито да се купува.

До 14:30ч – Напрегнато време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото, или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина.

Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа. Да се избягва общуването и конфликтите.

След 14:30ч енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448