Дневен хороскоп и съветите на фортуна – събота, 30.05.20

Хороскоп 30.05.2020 08:37 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна – събота, 30.05.20

Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате

Овен - Днес нещата трябва да бъдат оставени на собствения им ход. Запазете си малко лично пространство. В отношенията си с деловите партньори се доверете на първоначалното си чувство.

Телец - Днес ще се чувствате малко неразбрани. Разногласия и несъвпадане на интереси с приятелите ви, не бива да ви разстройва. Другите също надали ще се отнесат с разбиране и уважение към вашите добри намерения.

Близнаци - Този ден е на лъжливите надежди, измами и провокации. Ще направите няколко стъпки в направление, което ще ви се стори правилно, а после ще разберете, че сте се озовали в задънена улица.

Рак - Не приемайте съвсем присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст и тайни намерения. Просто вашата чувствителност е изострена.

Лъв - Другите не винаги разбират вашите действия и често трябва да обяснявате защо правите така, а не по друг начин. Днес някои хора могат да започнат да ви облъчват с отрицателна енергия, добре е да вземете предпазни мерки и да ги избягвате.

Дева - Починете си от активната дейност и се отдайте на анализа на събитията. Ако оцените правилно собствените си успехи и неудачи в последно време, то не е изключено да промените отношението си към тях.

Везни - Добре ще е да прекарате този ден в уединение, а ако не е възможно, то запазете неутралитет в общуването с другите. За да разредите вътрешното си напрежение, намерете нещо ново и интересно, с което да се занимавате.

Скорпион - Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Ако не прекалявате с емоциите, всички въпроси ще се разрешат благополучно. В днешния ден трябва да бъдете по-икономични и да не се поддавате на желанието си да купувате разни неща.

Стрелец - В такива дни като днешния е добре да се вслушате в ритъма на живота. Всяка днешна инициатива от ваша страна може да завърши с обратен ефект, но старанието ви в работата ще бъде оценено от началството.

Козирог - Работната обстановка може да повлияе върху настроението ви и дори да го развали. На променящите се обстоятелства около вас е необходимо да реагирате бързо и чрез нестандартен подход.

Водолей – Настоящите ви проблеми са отражение на допуснати в миналото пропуски и грешки.  Отнасяйте се критично към своите недостатъци днес и само така ще можете да укрепите собствените си позиции.

Риби – Повишеното напрежение може да се отрази отрицателно на вашата енергия и здраве. Ще трябва да внимавате да не се изтощавате. Това е денят, в който трябва да отделите повече време за почивка и самоугаждане.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Продължете започнатата работа без да предприемате нищо ново. Отнасяйте се внимателно към всичко, тъй като може да срещнете много провокации и изкушения, да се сблъскате с илюзии, измами, грешки, тревоги, страхове и мрачни мисли. Този ден най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате.

Опитайте се да бъдете смирени и предпазливи, понеже е голяма вероятността да сте „напомпени” с прекалено голямо самочувствие, без достатъчно основания за това. Не се опитвайте да доказвате своята правота, тъй като може да грешите. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого днес, в противен случай по-късно ще съжалявате. Сега е по-добре да не се запознавате с никого и ако запознанството все пак се е случило, е много вероятно този човек да не донесе нищо добро за вас./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448