Дневен хороскоп и съветите на фортуна – петък, 29.05.20

Хороскоп 29.05.2020 08:08 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна – петък, 29.05.20

Овен – Имате нужда от рационална преценка коя е най-добрата от всички възможности. Уравновесете чувствата си, тъй като неспокойствието и емоционалната нестабилност ви пречат да бъдете достатъчно разумни и обективни.

Телец – Денят може да се окаже труден за повечето от вас. Ще трябва да признаете, че много от усилията ви са били напразни. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и мъдрост и самообладание.

Близнаци – Самодисциплината днес се явява важно условие, за да имате успех. Вероятно ще изпитате финансови затруднения, затова помислете кои планирани разходи можете да отложите и кои не. Не е желателно да вземате пари назаем.

Рак – Днес сякаш времето ще оказва влияние върху вашето настроение. Ако слънцето свети ярко, то и вие ще греете, но ако небето помръкне, ще помръкнете и вие и ще имате пристъпи на тъга и меланхолия.

Лъв – Събитията се развиват сравнително по-бързо, отколкото сте предполагали. Бързо тръгвате от една задача към друга с надеждата да успеете, но уви, няма да стигнете до някакви сериозни постижения до 15 ч.

Дева – До 15 ч. ще бъде малко сложен денят. Ще трябва от множеството варианти да изберете най-удачния, за да намерите изход от трудна ситуация. Не планирайте много неща, все едно, няма да успеете да се справите с всичките.

Везни – Добре ще е да завършите започнатите си дела. Времето за преобразуващи действия още не е дошло. Приведете в ред документацията си и отчетите. Помислете дали не сте забравили да платите на някого нещо...

Скорпион – Вие се дразните на невъзможността да стане бързо това, което желаете. Целта е близка, но ще трябва да бъдете търпеливи и да чакате. Тези, които търсят любов, разбиране и сериозни отношения ще имат шанс за това в по-късните часове на деня.

Стрелец – Не придавайте такова голямо значение на думите. В края на краищата всички са благоразположени към вас. Отделете време на децата си, укрепете душевните им сили и ще получите тяхната любов.

Козирог – Напразно се стремите към успех в делата си. За предпочитане е да си дадете малка почивка, да обмислите отново всичко, а е възможно и да смените после направлението. Преди да критикувате всичко и всички помислете първо за собственото си поведение.

Водолей – За вас това ще е малко труден ден. Ще трябва да се впишете някак си в обстоятелства, които не са характерни за вас. Ще се окажете в положението на хора, които търсят подкрепа, но не предлагат такава на другите.

Риби – Има вероятност да изскочат някои неочаквани възможности, които биха могли да подобрят положението ви. Разбира се трябва да се възползвате от тях, но с необходимата предпазливост. Не се доверявайте на всеки.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:41 ч. Луната е на празен ход и времето не е подходящо за нищо важно.

Това е време на дълбоките личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време.

Примирете се, че не можете да контролирате ситуацията. В момента сте безсилни. По-скоро тя ще контролира вас. По какъвто и да е въпрос, обстоятелствата ще се сформират така, че няма да можете да действате както искате. Мнозина ще се чувстват като с вързани крака и ръце. Ограниченията може да не са само поради външни причини, но и поради вътрешни, такива като комплекси, нерешителност, страх, неувереност в себе си. Но Фортуна ви предупреждава, че това е само временно. Съвсем скоро ситуацията ще се измени и ще ви спаси от оковите. А вие бъдете готови да подхванете инициативата./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 2.00269
GBP GBP 1 2.28725
RON RON 10 3.9325
TRY TRY 100 5.59629
USD USD 1 1.80911