Дневен хороскоп – четвъртък, 28.05.20

Хороскоп 28.05.2020 08:15 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп – четвъртък, 28.05.20

Овен - Не пришпорвайте събитията, понеже може да допуснете сериозни грешки в професионалната сфера. Възможно е да ви изненадат хора, които скоро не сте виждали или сте прекъснали отдавна отношения с тях.

Телец - Днес можете да изпаднете в сложно положение. Можете да успеете, но само, ако имате надежден помощник и не по-малко от вас заинтересован от крайния резултат. Ако такъв човек до вас няма, то е редно да се откажете от намеренията си.

Близнаци - Не бъдете прекалено усърдни днес. Хвърлените ви усилия ще са значителни, а резултатите доста скромни. Еднакво трудно ви е да изберете и вярната цел, и оптималните способи за постигането й.

Рак - Днес няма да се вслушвате много в здравия разум. В безперспективни проекти сте склонни да хвърлите много сили в отчаяни опити да ги реализирате. Ловък манипулатор около вас умело си играе с вашите чувства. 

Лъв - Не проявявайте небрежност и още по-малко безотговорност в партньорските си взаимоотношения. Прекомерното отдаване на каквито и да е удоволствия би могло да ви донесе известни проблеми.

Дева - Ще имате възможност да поставите точката на по-рано започнали дела, които ще донесат малко по-късно придобивки и морално удовлетворение. Ако изпитвате недоволство към околните, то прекарайте времето в изолираност от тях.

Везни - Не се осланяйте твърде на чуждото мнение, като пренебрегвате собственото. Не разкривайте всичките си планове пред другите. Така ще ги защитите от чужди посегателства без да рискувате провалянето им.

Скорпион - Ще бъдете в нелекото положение да правите избор между собствените си делови интереси и тези на приятелите. Тези, които са сами, ще са склонни да се влюбят от пръв поглед и то в не особено неподходящ човек.

Стрелец - Вие предчувствате скорошните промени в живота си и започвате да се подготвяте за тях. Не се надявайте обаче да успеете да съчетаете новото с привичното. Мислете за добър вариант на развитие на събитията.

Козирог - Давате на околните добър пример и заслужавате похвали. В семейството, в приятелските отношения и в работата си сте верни на собствените си идеали. Честността и предаността са похвални качества, с които щедро ви е дарила природата.

Водолей - Избягвайте да експериментирате, не се поддавайте на манипулации. Хора, които ви убеждават, че можете да придобиете желаното с помощта на рисковани авантюри, или ви лъжат, или не разбират сложността на положението.

Риби - Дайте си малко отдих и не се нагърбвайте с непосилни задачи. Ако имате неприятности, то те ще са дребни, но емоционалното ви състояние се нуждае от подкрепа, затова се обърнете към близките си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е много силна и може да се използва при осъществяване на целите. Насочете своята активност към изпълнението на плановете. Не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Успешни ще са само тези, които са бързи и краткосрочни.

Имайте предвид, че днес думите придобиват магически сили. Дори обикновените думи, които си казваме един на друг притежават невидима сила. Молитвената практика и четенето на мантри сега имат повече сила от други дни и ще бъдат много полезни. Много е благоприятно за повтаряне на положителни утвърждения.

С особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори по-малко. Следете какво изричате, не пожелавайте зло на никого, за да не пуснете неволно разрушителна програма в действие, тъй като злото ще засегне първо този, който го изпраща, а не към когото е насочено.

Ако някой ви извади от равновесие, помнете, че целият свят е ваше огледало, което днес ви отразява изцяло. Това, което ви дразни у другите, го носите и вие в себе си, независимо дали го осъзнавате и човекът, който ви ядосва само ви показва вашите слабости. Нужно е да поработите върху себе си. В този ден лесно можете да се простудите, а един охрипкавял глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.  /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113