Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за петък, 20 август 2021 г.

Хороскоп 19.08.2021 18:36 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за петък, 20 август 2021 г.

Овен – Денят е подходящ за вашия зодиакален знак по отношение на уреждането на нерешени проблеми. Можете да постигнете желаните цели, само ако се борите усилено за тях. Настоящата ситуация няма да бъде решена с външна помощ, а от вас и вашата воля.

Телец –Днес може да бъде емоционално напрегнат ден, особено ако следвате инстинктите си. Предпочитате да решавате всички проблеми по света сами, но не всичко е ваша работа. Ако пред вас има въпроси без отговори, сега може да ги намерите.

Близнаци – Плодовете на вашето старание и труд бавно узряват. Ако досега сте използвали добре своя щастлив период, вече можете да видите плодовете на това сега. И това е само началото. Неочаквано любовта може да ви връхлети като мълния.

Рак – Обикновено харесвате добре организирани и дисциплинирани проекти, но днес не всичко се получава така, както планирате. Можете да бъдете малко по -чувствителни от обикновено, което да доведе до по-силна реакция дори на най-малкото дразнене.

Лъв – Може да влезете в сериозен конфликт с колегите си. Вместо борби за власт и безсмислени, безплодни дебати, търсете как да постигнете съгласие. Вие сте много по-уравновесени, отколкото изглеждате на пръв поглед.

Дева –Денят обещава да бъде ползотворен. Не само, че сте пълни с творчески идеи, но и можете да ги реализирате. Използвайте това време максимално - фокусирайте се върху приоритетните въпроси. В работата си ще постигнете повече чрез взаимодействие с другите, вместо да работите сами.

Везни – За съжаление няма да намерите спокойствие, защото реалността на настоящето е много далеч от вашите желания и мечти. Може би ще се отървете от разочарованието, което таите в себе си, ако си поговорите добре с някого.

Скорпион –Днес, колкото и да мислите, че истината е на ваша страна, ще бъдете принудени да заемете различна позиция, освен ако не искате да прекарате деня в яростна борба. Самообладанието и мълчанието са ваши приятели.

Стрелец – Вашата възхитителна мотивация и желание да действате всъщност могат да предизвикат промените, в които сега никой освен вас не вярва. Не позволявайте на нищо и никой да ви обезкуражи. Вашата логика е добра, придържайте се към идеята си, така че успехът е гарантиран.

Козирог – Не трупайте гняв в себе си! Това няма никаква полза за човешките ви взаимоотношения, камо ли за вашето здраве и психическо състояние. Дълготрайното вътрешно напрежение лесно изчерпва енергията.

Водолей – Обикновено се опитвате да направите всичко, без да причинявате твърде много неудобства на другите, но има ситуации, в които няма друга възможност за предприемане на действия. Днес например трябва да решите с чии интереси да се съобразите - ваши или чужди.

Риби – Някой се опитва да се доближи до вас. Опитайте се да преодолеете обичайната си срамежливост и да имате повече увереност в собствените си способности и възможности! Отворете портите на сърцето си.

Съветите на Фортуна

Ден за победа на мъдростта над чувствата и като резултат - успокоение и укрепване на духа. Нищо не трябва да се предприема или да се започва нещо ново, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Подходящо е за уединение и молитви. Трябва да се изпълнят всички молби на другите, тогава и вашите молби ще бъдат чути и изпълнени.

Бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Не трябва да плачете и да се сърдите. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете днес, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на деня. Болестите започнали този ден са много опасни и могат да отидат на лош край. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648