Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – вторник – 31 август 2021 г.

Хороскоп 31.08.2021 00:14 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – вторник – 31 август 2021 г.

Овен – Не позволявайте на страстите ви да ви контролират. Погледнете на нещата в по-широк контекст. Днешната енергия ще ви помогне да решите стари въпроси и да поправите повредени предмети. Не приемайте нищо твърде сериозно, въпреки че другите около вас ще го правят.

Телец – Дори денят да започне с мрачно настроение, от обяд нататък оптимизмът и жаждата ви за живот започват да се възвръщат. Може да успеете да завършите повечето от недовършените задачи до края на деня.

Близнаци – Мисленето ви днес е променливо и в същото време ефирно, но може би ще е необходимо да докажете своята интелигентност в различни ситуации, въпреки че понякога това ще бъде в малко по-трудни условия.

Рак – Научете се да се възползвате максимално от всяка житейска ситуация. Днес, последният ден на август, вие също ще бъдете подкрепени от благотворната енергия на вашата управителка Луната с женската планета Венера.

Лъв – Последният ден на август е малко по-предизвикателен, но ако се осмелите да се ръководите от интуицията и чувствата си, това може да се окаже креативно. Има шанс да се сблъскате с определени финансови проблеми.

Дева – Последният ден на август ще изпита вашето търпение и вяра. Запазете спокойствие и работете усилено по плановете си. Опитайте се да не разчитате на идеите на други хора. Ще бъдете по-успешни, ако разчитате само на себе си.

Везни –– Необходимо е да дадете ясно да се разбере, че сте мили, но не наивни и няма да се оставите да бъдете използвани. Вселената ще ви помогне да решите проблемите. Меркурий, който е вече във вашия знак и в унисон със Сатурн, също ще ви помогне в общуването и работата

Скорпион – Животът ще ви поднесе нови възможности, но бъдете по-предпазливи за твърде много и нереалистични амбиции. Важно е да не бързате и да не се опитвате да вземете решение на всяка цена или просто защото е по-лесно.

Стрелец – Често се занимавате сами с нещата на другите, обичате да помагате с лични познания и опит, можете да дадете много добри съвети. Но мразите да се месят в собствените ви дела. В сферата на любовта проявявате умереност.

Козирог – Обърнете внимание на отговорностите си, ако сте ги отлагали твърде дълго. Може да сте изтълкували погрешно някои от думите. Не се страхувайте да попитате и да поискате обяснение, за да избегнете ненужни недоразумения и да си създадете врагове, макар и несъзнателно.

Водолей – Вашите морални принципи могат да започнат да се колебаят. Ще попаднете в ситуация, в която обмисляте дали да ги нарушите или не. Опитайте се да се държите на дистанция от негативни мисли.

Риби – Не решавайте личните си проблеми с бягство от реалността. Това, което изглежда неразрешимо, скоро ще бъде вече зад вас. Само не се страхувайте да гледате напред. Очакват ви нови възможности.

Съветите на Фортуна

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативно влияние около себе си. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица. Избягвайте провокациите и не влизайте в спорове и скандали - това е един от лесните начини за набавяне на липсваща им енергия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Направете си равносметка за изминалите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели правилно това време, направихте ли всичко, което сте искали, израснахте ли духовно? Ако правилно сте живели, днес Вселената ще ви разкрие някаква мъдрост. Ще постигнете освобождение от някои ограничения, ще откриете нещо ново в себе си./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648