Опитват да върнат НДСВ от мъртвите, заедно с всичките им зависимости от ДПС

България 12.07.2021 18:18 Снимка: ДНЕС+

Опитват да върнат НДСВ от мъртвите, заедно с всичките им зависимости от ДПС

„Докато изчакваме последните резултати от ЦИК, искам да благодаря на хората, които застанаха зад нас с гласа си!  Много съм щастлив, че победихме в моя роден град и Варна е синя!“ Това написа бившият министър на спорта Красен Кралев във фейсбук.

Той допълни, че в Народното събрание коалицията ГЕРБ-СДС ще защитава гласа на всеки български гражданин, който им е гласувал доверие! “Ще сме безкомпромисни в отстояването на националния интерес, каквито сме били и при управлението на държавата“, подчертава Кралев.  

„На фона на хаоса и системните усилия електоратът на ГЕРБ да бъде сплашван, резултатите ни на тези избори са отлични! Опитите за изчегъртване от страна на наемниците на Румен Радев и олигархията се оказаха безрезултатни! Хората доказаха, че демокрацията е жива и това е добрата новина“, казва още той по повод безпрецедентните атаки през последните месеци.

Кралев коментира и обявените министри от Трифонов по-рано днес.

„След като видях обявените министри в “Шоуто на Слави”, не виждам никакъв потенциал България да има стабилно и работещо управление в следващите месеци, а може би и в следващите години. Очертава се кабинет от професионални държавни служители, стари корумпирани муцуни и една дузина “калинки”. Станислав Трифонов ни предлага правителство на задкулисието тип Орешарски. Тези хора се опитват да върнат НДСВ от мъртвите, заедно с всичките им зависимости от ДПС. Станислав Трифонов излъга очакванията на народа още преди да е обявен като победител!“  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448