Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев също в листите на ВМРО

България 28.02.2021 19:21 Снимка: ДНЕС+

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев също в листите на ВМРО

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев също влизат в листите на ВМРО от гражданската квота, съобщиха от партията. От там припомнят, че тримата са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха споразумение за подкрепа с войводите за парламентарните избори.

Заедно с тях е и най-известната българка в света на конкурсите за красота Жени Калканджиева. Тя е в листата от гражданската квота на ВМРО в Хасково. Председателят на СЕК Георги Манев е също сред кандидатите, но в Бургас. С това интересните и атрактивни лица, които подкрепят ВМРО за предстоящия вот се увеличават от 105 на повече от 115, подчерват от организацията.

Интересното е, че осем човека извън тясно партийните структури са и водачи в различни региони.

Известната естрадна певица Кристина Димитрова ще заеме своето място сред кандидатите в Кюстендил и 23-и МИР София. Искрен Пецов е сред лицата в 24-и МИР и в София - област, а светският хроникьор Иван Тенев, станал известен в обществото като „Агент Тенев“, ще води битка редом с него в 24-и МИР.

„Средна европейска класа“ и ВМРО не си сътрудничат за първи път. 

Традиционно и Съюзът на патриотичните сили „Защита“ декларира подкрепата си за ВМРО. Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ също е сред формациите, които припознават политиките и идеите на организацията./tribune.bg

CHF CHF 1 1.77271
GBP GBP 1 2.2502
RON RON 10 3.97203
TRY TRY 10 2.02065
USD USD 1 1.63476