Убитият след скандал във Варненско удрял момичето в лицето и я ритал в корема

Варна<+> 10.08.2023 13:11 Снимка: ДНЕС+

Убитият след скандал във Варненско удрял момичето в лицето и я ритал в корема

31-годишният мъж, който загина след скандал между две компании във ветринското село Белоградец, е бил пиян и е удрял едно от момичетата в лицето, а след това и в корема. Това разказа сестрата на нападнатото момиче пред БТВ.

Задържано за убийството на мъжа е 16-годишно момче от същото село. Той вече е с наложена постоянна мярка „задържане под стража“.

Хората в селото не проумяват какво се е случило. Според прокуратурата всичко започва със скандал между две групи момичета.

„Сестра ми разказа, че са я нападнали, без тя да е направила нещо. Беше ми споделила преди това, че има някакви дразги с няколко момичета“, разказа Сибел, сестра на 15-годишното момиче, станало жертва на 31-годишния мъртъв мъж.

Убитият е бил в центъра на селото. Чул е, че момичетата се карат и е отишъл при тях. „Бил е пиян и е започнал да напада сестра ми – ударил и юмрук в лицето и след това е имало и ритници в корема ѝ“, твърди Сибел.

„Всички в селото се познаваме. Не трябваше да стана така, но този мъж е бил пиян и това е довело да агресията. Не вярвам задържаното момче да е виновно. То е добро и никой не може да каже нищо лошо за него“, каза и майката на потърпевшото момиче Бахтишен.

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482