Татяна Кристи показва среден пръст и нарича идиот привърженик на „Възраждане“ (ВИДЕО)

Варна<+> 19.03.2023 11:50 Снимка: ДНЕС+

Татяна Кристи показва среден пръст и нарича идиот привърженик на „Възраждане“ (ВИДЕО)

Журналистът Татяна Кристи беше извадена извън нерви от привърженик на „Възраждане“, който събира подписи за референдума за българския лев до хотел „Одесос“ във Варна. 

Стефан Курдов, който предаване на живо в страницата си във Фейсбук - настоява да снима защитничката на ПП/ ДБ, която е на разходка с кучето си, но вместо това тя му показва  показва среден пръст и му заявява да се разкара.

„Кажете вие българка или украинка сте?“, пита привърженикът на „Възраждане“.

Журналистката, видимо разярена, се заканва с полиция и пускане на жалба срещу привърженика като му заявява: „Ей сега ще видиш. Разкарай се от погледа ми. Путин е убиец и ще бъде в Хага, а вие ще останете безработни“.

Курдов ѝ отвръща, че това са фантазии – „Вие преследвате хората. Полицията не е на повикване“. Журналистката дори споменава, че може да се стигне до саморазправа и настоява органите на реда да се намесят.  „В психиатрията няма ли да се обадите? Вие не сте сама. Тази жена казва лъжи“, продължава спора Стефан Курдов.

Дясната привърженичка обаче видимо разярена отново показва среден пръст и крещейки казва : „Разкарайте се, вие сте идиот“ като се оттегля. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648