ПП ГЕРБ - Варна се поклони на героите за Освобождението на България

Варна<+> 03.03.2021 18:12 Снимка: ДНЕС+

ПП ГЕРБ - Варна се поклони на героите за Освобождението на България

ПП ГЕРБ –Варна участва в честването на Националния празник на България на 3 март в морската столица. Представители на партията, кандидати за народни представители за 45-тото НС , общински съветници от групата на ГЕРБ в местния парламент бяха на тържественото издигане на националното знаме на  на площад „Независимост“  за 143 –тата годишнина от Освобождението на България.

Строят на представителните части на ВМС беше приет от командира на бойния флот контраадмирал Кирил Михайлов. В церемонията участваха кметът на Варна Иван Портних, председателят на ОбС Тодор Балабанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, областният управител Стоян Пасев, дипломати, политици, общественици и граждани.

Бели цветя на паметника на Граф Игнатиев от името на ПП ГЕРБ –Варна положиха най-младите кандидати за народни представители от партийната листа за предстоящия парламентарен вот студентите Славена Точева и Мирослав Георгиев. Пред бюста на руския генерал, държавник и дипломат се поклониха кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ – Варна Таня Петрова, Бранимир Балачев, Жечка Георгиева, Мартин Андонов, Минко Христов, Ивайло Илиев и общински съветници от групата на ГЕРБ.  

Цветя в знак на признателност към героизма им бяха положени на мемориалния паметник на украинските воини и пред паметника на руските воини в Морската градина.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448