Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в магазин по централен булевард във Варна

Варна<+> 29.11.2021 13:51 Снимка: ДНЕС+

Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в магазин по централен булевард във Варна

Двама младежи са пътували в колата, връхлетяла в празен търговски обект по бул. "8-ми приморски полк" 78 във Варна в ранните часове на деня вчера, научи Varna24.bg.

Няма яснота дали момчетата са били под въздействие на алкохол или наркотици. Те са били прегледани в Спешния център на МБАЛ "Св. Анна" и освободени, без сериозни травми, съобщиха за медията ни от пресцентъра на лечебното заведение.

Както медията ни информира, катастрофата е станала около 03.00 часа на 28 ноември. Живеещите в блока, където е станал инцидентът, са се разбудили от силен тътен, наподобяващ взрив. 

На улицата, залитайки, е забелязан един от младежите, участвали в катастрофата, а млади хора, които са се озовали на мястото на произшествието, са се спуснали да помагат.  

Репортерска проверка установи, че пораженията по търговският обект са огромни. Не е ясно с каква скорост се е движил автомобилът, но е успял да събори част от стената и витрините на помещението.

Тази сутрин картината на местопроизшествието беше все още ужасяваща. Навред бяха разпилени стъкла и отломки от стената, както и части от автомобила. 

Истински късмет е, че катастрофата е станала във време, в което градът е сравнително пуст и по оживения булевард не е имало хора. 

Все още няма официална информация от полицията по случая./varna24.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448