Трима българи с наряди в евротурнирите

Спорт 21.08.2022 12:10 Снимка: ДНЕС+

Трима българи с наряди в евротурнирите

Трима българи получиха наряди за реваншите в плейофния кръг на евротурнирите. Както е известно Георги Кабаков ще ръководи "Омония" - "Гент" от Лига Европа с помощници Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а доскоро наказания в България Ивайло Стоянов ще е четвърти. Стоянов пропусна пет кръга от първенството ни.

Известният Конрад Плауц от Австрия ще им сложи оценката, а дежурен делегат на мача е Йосиф Томашко от Хърватия.

Германецът Харм Осмерс е на мача "Жалгирис" - "Лудогорец", с помощници Роберт Кемпер и Доминик Шаал. Роберт Шрьодер е четвърти. Съдийски наблюдател е Матео Симоне Трефалони от Италия, а дежурен делегат Заур Хаджи-Мухаремов от Азербайджан.

Ичко Лозев е съдийски наблюдател на "Фехервар" - "Кьолн" от Лигата на конференциите. Там съдия е Али Палабиюк от Турция. Ивета Банкова отива дежурен делегат на "Апоел" (Беер Шева) - "Университатя" (Крайова). Андрей Мединцев е трябвало да бъде делегат на "Хайдук" - "Виляреал", но е болен и там отива французинът Филип Прюдон.

Португалецът Антонио Емануел де Карвальо Нобре, който е от най-слабата категория на УЕФА ще е на "Базел" - ЦСКА. Помагат му Педро Рикардо Ферейра Рибейро и Педро Нуно де Са Мартинс. Четвърти е Андре Фелипе Домингес да Силва. Съдийски наблюдател е Мартин Ингварсон от Швеция, а Октавиан Гога от Румъния е дежурен делегат.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361