Спортният директор на Берое: Камбуров иска да се откаже, няма да гони други рекорди

Спорт 07.10.2021 19:46 Снимка: ДНЕС+

Спортният директор на Берое: Камбуров иска да се откаже, няма да гони други рекорди

Спортният директор на Берое Ивко Ганчев заяви, че от клуба на този етап не са водили разговори за продължаването на договора на Мартин Камбуров.

"Всички знаем каква беше целта на Мартин Камбуров - да стане голмайстор за всички времена на България. С него не е воден конкретен разговор. В предварителните разговори между Петър Колев и ръководството с Мартин Камбуров, желанието на Мартин е той да се откаже, няма да гони други рекорди и други цели, няма такива амбиции поне на този етап", коментира Ганчев.

"С него на този етап не е воден никакъв разговор за продължаването на договора. Има още време. Той е добре улегнал човек и сам ще прецени дали има желание да продължи се състезава. В предварителните разговори той е казал, че възнамерява да прекрати състезателната си кариера", добави спортният директор на Берое.

"За жалост не мога да кажа дали Джонатан Перейра ще бъде картотекиран и ще бъде на разположение на треньорския екип за мачовете след паузата в шампионата. Все още чакаме от София да му бъдат оправени документите. Това са по независещи от нас причини. Нямаме категоричен отговор кога документите му ще бъдат оправени и той ще може да играе", уточни Ивко Ганчев за дспорт.  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448