Роналдо и Бруно в конфликт? Жоао Марио: Майтапят се

Спорт 16.11.2022 08:55 Снимка: ДНЕС+

Роналдо и Бруно в конфликт? Жоао Марио: Майтапят се

Клипче на хладен поздрав между съотборниците в “Манчестър Юнайтед” Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш взриви футболния свят.

Веднага започнаха слуховете за някакъв конфликт между двамата след скандалното интервю на Кристиано, в което той пратически прекрати кариерата си в английския гранд, като подпука всички - от собствениците, през треньора, та чак до чистачката в базата.

Все пак се намеси колегата им Жоао Марио, който обясни какво са си казали двамата.

“Нищо няма между тях. Те са съотборници. Просто по навик Бруно пристига последен в съблекалнята. И Кристиано го подпука, като го пита да не би да е пристигнал с кораб. Двамата си имат закачка за навиците на Бруно от години. Колкото и да ви е трудно, трябва да преглътнете, че конфликт няма между тях двамата”, обясни нападателят на “Бенфика”.

 

Думите на Жоао Марио веднага предизвикаха и реакция от страна на Бруно Фернандеш. “Ей, Жоао Марио, защо съсипа първите страници на вестниците?”, написа халфът в социалните мрежи.

Жоао Марио коментира и самото интервю на Кристиано.

“За нас нищо не се е променило. И без това всички заглавия са за него. Така че положението е както преди. Не виждам проблем и с времето на интервюто. И без това всички единствено говорят и коментират Кристиано Роналдо и просто сме свикнали. Всичко е наред”, категоричен бе Жоао Марио.

“Той винаги е бил щастлив в националния отбор. Видяхме се на тренировката и бе в прекрасно настроение. Както винаги е казвал, за него е удоволствие да бъде на лагер с националния тим. Не смятам, че това интервю ще донесе допълнително напрежение за него или пък някого от нас”, допълни Жоао Марио.

В същото време в “Манчестър Юнайтед” вече тече тиха борба за фланелката с номер 7, която в момента е за Кристиано.

Претенции за нея имат бразилецът Антони, Джейдън Санчо и младата сензация Алехандро Гарначо.

Специалисти по право пък са категорични, че клубът има право да скъса договора по вина на играча след скандалното интервю.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361