Разследващите идентифицираха причината за катастрофата на Уудс

Спорт 01.04.2021 10:53 Снимка: ДНЕС+

Разследващите идентифицираха причината за катастрофата на Уудс

Полицията в Лос Анджелис разкри в сряда, че разследващите са идентифицирали причината за катастрофата, която нанесе сериозни травми на Тайгър Уудс миналия месец, но отказаха да дадат допълнителни подробности, цитирайки опасения относно личното пространство на голф звездата.

Шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева заяви, че разследването на инцидента на 23 февруари, който остави Уудс със сериозни травми на десния крак, сега е завършено. Въпреки това, той добави, че няма да бъде дадена информация за случилото се, освен ако американският голфър не позволи.

„Изясни се причината за инцидента, разследването бе приключено. Въпреки това, ние се свързахме с Тайгър Уудс и неговия щаб. Има някои проблеми по отношение на личното пространство при даването на информация за разследването и ще ги попитаме дали искат да дадем информация. Ако получим зелена светлина за това, ще ви дадем пълна информация относно инцидента“, каза той.

Припомняме, че Уудс пострада сериозно, когато автомобилът му излетя от пътя и се обърна на няколко пъти по време на катастрофата миналия месец в Ранчос Палос Вердес. 45-годишият голфър, 15-кратен шампион в Мейджърите, по-късно претърпя часове операция за възстановяване на долната част на десния крак и глезен. Уудс напусна болницата по-рано този месец и сега се възстановява в дома си във Флорида.

Разследващите бяха заявили по-рано, че няма да повдигат обвинения на американеца в непредпазливо шофиране заради катастрофата, описвайки я като „чист инцидент“ и добавяйки, че няма улики за неизправност./БГНЕС

CHF CHF 1 1.99351
GBP GBP 1 2.28037
RON RON 10 3.93361
TRY TRY 100 5.60402
USD USD 1 1.80827