Предлагат Славиша Стоянович и Бруно Акрапович за треньори на Левски

Спорт 23.04.2024 11:01 Снимка: ДНЕС+

Предлагат Славиша Стоянович и Бруно Акрапович за треньори на Левски

Агенти душат около Герена

Наско Сираков обяви, че иска Николай Костов да води Левски и през новия сезон, но явно мнозина не вярват на думите му. Според „Мач Телеграф“ агенти, които са свързани със Славиша Стоянович и Бруно Акрапович, подпитват каква е ситуацията около Костов и имали възможност да бъде осъществена треньорска смяна, ако „сините“ се издънят в дербито в събота и разликата, която ги дели от четвъртото място, стане още по-голяма. 

В момента и двамата специалисти, които са добре познати у нас, са свободни. Стоянович така и не се зае с нов отбор, след като бе освободен от „Герена“ в разгара на пандемията от COVID-19. Акрапович пък бе уволнен от Железничар. Твърди се, че и двамата са готови да дойдат и да спасяват Левски, ако се наложи. Акрапович може и да бе треньор на ЦСКА за кратко, но помогна на „сините“ с играч. Именно той им препоръча Джавад Ел Джемили, след като двамата с него се засякоха в Кипър.

Твърди се, че Бруно и Славиша не са единствените представители на треньорската школа от Югославия, които имат интерес към родния гранд. През лятото се шумеше, че Сираков ще доведе Саво Милошевич. Голмайстор №1 на „сините“ за всички времена обаче изненада с решението да даде отбора на Костов.

CHF CHF 1 2.05747
GBP GBP 1 2.31582
RON RON 10 3.92989
TRY TRY 100 5.59208
USD USD 1 1.81955