Пълен стадион за сблъсъка между Левски и Ботев Пд

Спорт 07.10.2022 17:05 Снимка: ДНЕС+

Пълен стадион за сблъсъка между Левски и Ботев Пд

Стадион „Георги Аспарухов“ най-вероятно ще бъде пълен до последно за сблъсъка между Левски и Ботев Пловдив.

Както е известно, Сектор „A“ на стадиона е затворен заради наказание на „сините“. Интересът към билетите за Сектор „B“ и Сектор „Б“ е голям и се очаква да бъдат изкупени изцяло.

Агитката на Ботев Пд също готви солидно присъствие на „Герена“, както става обикновено, пише „Мач Телеграф“, а „Тема спорт“ посочва, че Левски планира да проведе част от зимната си подготовка в Дубай.

Това ще се случи, ако се стигне до смяна на собствеността на клуба и придобиване на мажоритарния дял акции от страна на Юнайтед Груп. Компанията обмисля да даде отлични условия за подготовка на сините за пролетния дял от шампионата, ако не се осъществи този замисъл, то футболистите на Станимир Стоилов ще проведат лагер в Турция. На „Герена“ може да се стигне до сделка за нов собственик съвсем скоро. Това пролича от взетото решение на Управителния съвет за провеждане на Общо събрание на 15 ноември, като желание за такова бе депозирано пред Търговския регистър.

През миналата година Левски проведе зимната си подготовка в турския курорт Белек. Там сините изиграха контроли с Динамо Киев, Марибор, Верес, Гурник Забже, Бохемианс и Генчлербирлиги. Преди началото на настоящия сезон столичани се подготвяха изцяло на родна земя, като проведоха лагер в Боровец. Дестинацията Дубай бе предпочетена от следващия съперник на сините Ботев Пловдив в началото на тази година. Канарчетата пътуваха до арабските емирства и се готвеха там в продължение на две седмици. Там те изиграха две престижни проверки срещу полския и руския гранд Легия Варшава и Зенит Санкт Петербург.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648