Наско Сираков: Не вярвам Михайлов да направи промяна с този Изпълком

Спорт 14.10.2021 12:57 Снимка: ДНЕС+

Наско Сираков: Не вярвам Михайлов да направи промяна с този Изпълком

Президентът на Левски Наско Сираков заяви, че застава зад решението си да подкрепи Борислав Михайлов за президент на Българския футболен съюз на извънредния конгрес във вторник, но е много разочарован от състава на новия Изпълнителен комитет на Михайлов, предаде репортер на БГНЕС.

Сираков коментира конгреса на БФС по време на пресконференция на стадион "Георги Аспарухов", на която бе представен новият Управителен съвет на Левски в състав Иво Ивков (изпълнителен директор), Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. "Заставам 100 процента зад решението си, а въпроси ако имате за конгреса, вече ще ги отправяте към Боби Михайлов и новия Изпълком. Да, много неща не ми харесаха, особено съставът на новия Изпълком. Надявам се обаче наистина, аз съм и съм го заявявал винаги, че съм за сериозна промяна във футбола, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този Изпълком не вярвам как ще го направи, вече не вярвам", коментира Сираков, който отказа допълнителен коментар какво точно го е разочаровало в състава на Изпълкома.

"Предлагам да се даде възможност на Боби, който лично на мен ми обеща, че ще има сериозни промени в работата на Футболния съюз, надявам се да го видя и наистина да не ме накара да съжалявам за подкрепата ми. Шегувам се, пак ще го подкрепя, по простата причина, че сме прекалено близки приятели. Наистина този път се надявам и вярвам, че той ще намери сила и енергия в себе си да промени нещата в българския футбол, защото българският футбол има нужда от крещящ рестарт, тъй като няма време за губене", допълни той./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448