Младенов: Детински грешки, маратонът продължава

Спорт 30.11.2021 09:57 Снимка: ДНЕС+

Младенов: Детински грешки, маратонът продължава

"Те имат едно голямо преимущество с тези точки, но ние имаме мач по-малко, така че отново можем да ги съкратим. Тепърва предстоят много битки, маратонът продължава", обяви наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов относно битката за титлата в Първа лига след загубата на "червените" от Лудогорец с 0:2 в Разград, която даде седем точки аванс на "орлите", макар и с мач повече.

Шампионите спечелиха голямото дерби от 16-ия кръг на първенството с два късни гола, а Младенов не спести критики към своите играчи. "В определена ситуация, която доведе до отбелязването на първия гол, показахме недостатъчна зрялост и липса на отговорност. Защото дотогава ЦСКА стоеше изключително равностойно на Лудогорец и при изпълнение на корнер позволихме да ни направят контраатака. Това е безотговорно, защото човекът, който е близко, точно затова е там - да прекъсне още в зародиш контраатаката. Това са детински грешки, които още в детската школа се знаят", коментира той след срещата.

"Тримата нападатели бяха изгаснали. Йомов до този момент държи много високо ниво и е оправдано да има днес спад, то при другите двама трябваше да има по-високо ниво. И тримата днес не бяха активни и ефективни. Още сме далеч (от шампионския манталитет)", допълни Младенов./БГНЕС

CHF CHF 1 2.00003
GBP GBP 1 2.2837
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.61962
USD USD 1 1.82549