Мъри: Има оферти за милиони, но на този етап не се налага "Левски" да продава

Спорт 06.09.2022 08:26 Снимка: ДНЕС+

Мъри: Има оферти за милиони, но на този етап не се налага "Левски" да продава

"Левски" вече може да си позволява да отказва милионни оферти в евро. Това е добър атестат, че в клуба вече се работи както трябва.

Има милионни предложения. Към всички млади играчи има всекидневен интерес. На този етап няма оферта, която да е приета, явно не се налага да продаваме.

Това декларира наставникът на "Левски" Станимир Стоилов след победата с 2:0 над "Арда" в София.

"Доволен съм как отборът влезе в мача. Контролирахме играта през първото полувреме, но може би трябваше да отбележим още един гол, за да бъдем по-спокойни.

Още се затрудняваме с последния удар и последното подаване, но имаше желание и агресия. През второто полувреме изпуснахме контрола, но това не доведе до ситуации пред нашата врата", коментира Мъри самия двубой.

Спецалистът смята, че в първия си мач като титуляр за "Левски" Ивелин Попов е изглеждал добре. Георги Миланов е останал резерва заради прекаран наскоро COVID. Той все пак влезе в игра, сменяйки Ивелин в 63-ата мин.

"През първото полувреме бяхме доста плахи, а указанията не се изпълниха по най-добрия начин. Голът ни разконцентрира допълнително и не успяхме да се съберем, за да създадем някакъв шанс да го върнем.

След почивката започнахме по коренно различен начин, но не създадохме достатъчно положения.

Липсва ни все още опит. Това са млади момчета с доста качества. Аз им казах и преди мача, че трябва да играят футбол и да не се притесняват от евентуални грешки", заяви треньорът на "Арда" Александър Тунчев.

CHF CHF 1 2.00003
GBP GBP 1 2.2837
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.61962
USD USD 1 1.82549

Водещите новини