Любо Ганев: Радвам се, че постигнахме победата пред публика

Спорт 05.06.2021 14:10 Снимка: ДНЕС+

Любо Ганев: Радвам се, че постигнахме победата пред публика

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев беше доволен от победата на женския ни национален отбор над Словакия и най-вече от факта, че тя се случи пред публика.

„Най-важното е, че феновете се върнаха на трибуните. Удоволствието да играеш пред своя публика, да усетиш близостта на тези хора е незаменимо. Радвам се, че в Пловдив направихме тази хубава победа. Нашият фенклуб, както винаги беше на предни позиции. Радвам се, че тези, които не успяха да дойдат, видяха мачовете в каналите на БТВ по Ринг ТВ. Сигурен съм, че този отбор тепърва ще ни радва много“, каза Ганев.

Той обяви, че очаква женският ни тим да продължи да играе мотивирано в Златната лига, въпреки че е домакин на финалната четворка е Русе.

„Казал съм на момичетата, че искам да се борят за всяка топка и да се раздават на игрището. Сигурен съм, че утре ще играят също толкова добре и ще запишем категорична победа срещу Украйна. Пожелавам си залата да е пълна и хората да останат доволни“, завърши президентът на Българската федерация по волейбол. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.99351
GBP GBP 1 2.28037
RON RON 10 3.93361
TRY TRY 100 5.60402
USD USD 1 1.80827