Крушарски: Тунчев все още е машинист на нашия Локомотив

Спорт 30.08.2021 18:53 Снимка: ДНЕС+

Крушарски: Тунчев все още е машинист на нашия Локомотив

Крушарски се надява, че Локомотив Пловдив още след паузата за национални отбори ще изглежда по по-различен и добър начин.

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се завърна от Бразилия и бе сюрпризиран от информация в някои медии, че старши треньорът на клуба Александър Тунчев ще бъде сменен след поредицата от незадоволителни резултати.

"Двама сме, които дърпаме и ръководим Локомотива. Аз отговарям и докато съм в този отбор, ще определям кой да е старши треньор. Видях, че някои вече са сменили Сашо, но това не отговаря на истината. Той е млад специалист и е нормално да има и успехи, и неуспехи. Не мога да си позволявам лукса след всеки неуспех да сменим треньора на отбора", заяви Крушарски пред "Дспорт".

"Той е доказал своите умения миналата година, когато завършихме втори и аз вярвам в него. Да припомним ли, че мнозина сменяха и Бруно Акрапович след първите му неуспехи с отбора, а аз застанах зад него и го подкрепих. Няма да припомням какви успехи имаше Локомотив последните две-три години. Аз ръководя Локомотив, а машинистът е Сашо Тунчев", завърши собственикът на 'смърфовете'./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448