Киселичков: Създадохме доста проблеми на ЦСКА, трябваше да вкараме

Спорт 03.09.2022 23:59 Снимка: ДНЕС+

Киселичков: Създадохме доста проблеми на ЦСКА, трябваше да вкараме

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков остана доволен, въпреки поражението с 0:1 от ЦСКА - София в efbet Лига. Според легендарния халф на Нефтохимик "соколите" са стояли много добре на терена срещу футболистите на Саша Илич.

"Не ни достигна един гол, с който да приключим мача при равен. Имахме ситуации, ЦСКА също имаше. Стояхме добре, направихме добър мач според възможностите си. Не мога да съм недоволен от футболистите, държахме ЦСКА в напрежение, създадохме им доста проблеми, със сигурност. Момчетата се стараят, показват характер, това беше един изключително добър мач за нашия отбор. Само можем да гадаем какво щеше да стане, ако Васев беше открил резултата. Щеше по-различен мач да се получи, но ако продължаваме да работим по същия начин, рано или късно нещата ще се получат. Постоянно си говорим за ситуациите, но допуснахме гол точно в такава ситуация.

Пламен Димов спечели доста топки, изнесе доста топки по земя, неговото присъствие ни даде увереност, искам от всички да са мотивирани и да се развиват. Срещу отбор като ЦСКА имахме доста опасности пред тяхната врата, изпълнихме голям брой корнери. Ще видим статистиката, когато излезе след мача. Създадохме достатъчен брой положения, прилягаше ни да вкараме един гол. Жалко, че не приключихме нещата и не зарадавахме публиката на Спартак. 

Много отдавна не бях присъствал на такъв мач - две агитки, приятна атмосфера, невероятна подкрепа от нашия 12-и играч. Даже не 12-и, а много повече. Надявам се скоро да ги зарадваме с точки. За момента се опитахме да се нагласим срещу Локомотив (София) и ЦСКА, да ги анализираме и да направим план за нашите действия. Загубихме, но лично за мен този двубой беше изключително позиции, футболистите трябва да си повярват, че могат", каза Тодор Киселичков./sportal.bg

CHF CHF 1 2.00413
GBP GBP 1 2.2865
RON RON 10 3.93029
TRY TRY 100 5.64706
USD USD 1 1.82822