Георги Дерменджиев отказал да поеме два отбора от efbet лига

Спорт 11.10.2021 18:10 Снимка: ДНЕС+

Георги Дерменджиев отказал да поеме два отбора от efbet лига

Бившият треньор на Лудогорец и селекционер на националния отбор Георги Дерменджиев е отхвърлил две предложения да се завърне край тъч линията.

И двете оферти са от тимове от efbet Лига.

Специалистът е получил конкретно предложение от ЦСКА 1948, преди тимът да вземе Николай Киров. Преди това бившият наставник на Левски и Лудогорец е отклонил и предложение от Берое.

Дерменджиев не е приел офертата на столичани, защото не е бил съгласен с политиката и методите на работа в тима. Старозагорци пък продължиха да гласуват доверие на Петър Колев след напускането на Димитър Димитров-Херо в края на миналия сезон.

Георги Дерменджиев е бил категоричен пред свои близки, че иска предложението за бъдеща работа да е достатъчно сериозно и като условия, и като цели, които ще се гонят. Опция пред него е бил и клуб от Азия, но с оглед ситуацията с коронавируса, той също го е отклонил.

Наскоро наставникът на заралии Петър Колев е имал среща с ръководството на клуба относно бъдещето си. Засега той ще продължи да води тима и му е гласувано доверие./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448