Фенове на “Бетис” се бият в Манчестър

Спорт 11.03.2023 11:38 Снимка: ДНЕС+

Фенове на “Бетис” се бият в Манчестър

Здрав бой с полицията си спретнаха фенове на испанския “Бетис” в последните минути при гостуването на “Манчестър Юнайтед” от Лига Европа. Те се опитаха да атакуват запалянковците на домакините след гола на Вегхорст, който направи резултата 4:1 в полза на англичаните.

Четирима са арестувани, като единият си свали колана и през загражденията се опита да удари привърженици на домакините.

“Манчестър Юнайтед” най-накрая може да се отърве от капитана си Хари Магуайър. Най-скъпият защитник в света е твърда пейка в отбора, но въпреки това имало интерес от страна на “Пари Сен Жермен” към него. Френският гранд искал да подсили защитата си точно с англичанина, който направи наистина страхотно световно първенство в Катар. Според анализа на играта на френския тим проблемите са точно пред вратаря Донарума.

Бившият наставник на “Челси” Томас Тухел пък е бил забелязан да ходи на уроци по испанци. Според медиите той е заместникът на Карло Анчелоти в “Реал” (Мадрид) след края на този сезон. Италианецът бе категоричен, че ще напусне поста си. Той остава и фаворит за вакантния пост на селекционер на бразилския национален отбор.

Странен гол видяха зрителите във Варшава, където домакинства украинският “Шахтьор” (Донецк). Ярослав Ракитски откри резултата в 79-ата минута, като използва задните си части, за да отбележи. В крайна сметка обаче мачът с нидерландския “Фейенорд” завърши 1:1.

“Андерлехт”, който елиминира “Лудогорец” в Лигата на конференциите, направи същия резултат у дома срещу испанския “Виляреал”.

CHF CHF 1 2.00413
GBP GBP 1 2.2865
RON RON 10 3.93029
TRY TRY 100 5.64706
USD USD 1 1.82822