Фенове без билети няма да бъдат допускани до националния стадион за Купата на България

Спорт 01.07.2020 18:08 Снимка: ДНЕС+

Фенове без билети няма да бъдат допускани до националния стадион за Купата на България

Фенове, които нямат билети за финала за Купата на България между ЦСКА и „Локомотив“ Пловдив, ще бъдат спирани още на пропускателните пунктове, които са изградени около националния стадион „Васил Левски“. Органите на реда ще следят и за фалшиви пропуски. Заради появили се информации, че част от привържениците ще направят опит за фалшификации, охранителите ще бъдат снабдени със специални ултравиолетови лампи, които да проверяват автентичността на билетите.

Според наша информация органите на реда ще следят и публикации в социалните мрежи, които целят да провокират напрежение у привържениците и да се създадат безредици около арената на сблъсъка между ЦСКА и „Локомотив“ Пловдив. На тях ще бъде търсена и наказателна отговорност.

Източници на Tribune.bg преди минути опровергаха и появилата се информация, че допълнителни билети ще бъдат пуснати в продажба за феновете на „армейците“ на касите на националния стадион „Васил Левски“, защото те остават затворени, а подобни фалшиви новини, че всички желаещи ще бъдат допуснати на трибуните, най-вероятно са пуснати с цел да се подготвят провокации.

Организаторите на финала за Купата на България и представителите на Столичната дирекция на вътрешните работи гарантираха, че ще бъдат предприети драконовски мерки за сигурност преди, по време и след футболната среща./tribune.bg

CHF CHF 1 1.77787
GBP GBP 1 2.25591
RON RON 10 3.97341
TRY TRY 10 2.01855
USD USD 1 1.64411