Бившата на Джордж Клуни победи в дебюта си на ринга по кикбокс

Спорт 19.06.2022 18:26 Снимка: ДНЕС+

Бившата на Джордж Клуни победи в дебюта си на ринга по кикбокс

Италианската звезда от шоубизнеса Елизабета Каналис, която в миналото имаше двегодишна любовна история с Джордж Клуни, победи в дебюта си по кикбокс на ринга. Тя беше категорично по-добра от съперничката си – 21-годишната Ракеле Муратори от Болоня в стила лоу кик. Публиката изпрати с аплодисменти 43-годишната Каналис, която показа превъзходна форма в три рунда от по 90 секунди. Мачът беше част от вечерта на 12-тото издание на Kick and Punch и се проведе в красивия кралски дворец на Торино „Венария”.

„Беше изключително забавно, ще го повторя”, коментира Елизабета след победата си. Мнозина предполагат, че нейното представяне ще предизвика вълна от нови почитателки на този спорт.

Родената в Сардиния Елизабета тренира кикбокс от 4 години и досега е била само водеща на традиционно провеждащия се турнир по кикбокс в Торино. Каналис живее със съпруга си – американския хирург Браян Пери, и с дъщеря си в Лос Анджелис, но лети често до Милано заради ангажименти в италианския шоубизнес. Каналис започна кариерата си в телевизията като адреналинка в предаването „Стриша ла нотиция” на Канале Чинкуе на Берлускони. През 2009 г. превърналата се вече в звезда Елизабета плени сърцето на Джордж Клуни, след което двойката стана чест гост на клюкарските рубрики на медиите. Любовната история продължи две години, след което пътищата на двамата се разделиха. Малко след това актьорът се ожени за адвокатката Амал Аламудин, а Елизабета – за хирурга Браян Пери.

CHF CHF 1 1.99351
GBP GBP 1 2.28037
RON RON 10 3.93361
TRY TRY 100 5.60402
USD USD 1 1.80827