Антов: Надявам се да дам всичко от себе си и отборът да продължи напред

Спорт 26.08.2020 14:00 Снимка: ДНЕС+

Антов: Надявам се да дам всичко от себе си и отборът да продължи напред

Лидерът на ЦСКА Валентин Антов изрази оптимизъм преди домакинството на Сайрънс от първия предварителен кръг на Лига Европа утре вечер. Според него, ако тактическата дисциплина бъде спазена, то столичани няма да имат проблем да се справят със съперника.

Освен това 19-годишният бранител разкри, че за него е огромна чест да бъде най-младият капитан на "червените" в историята.

"Емоциите са положителни. Надявам се след мача да имаме повод за радост и да продължим в следващия кръг", започна той.

Относно това, че е най-младият капитан в историята на клуба:

"Това е голяма чест за мен. ЦСКА е най-големият отбор в България. Това е голяма отговорност. Надявам се да дам всичко от себе си и отборът да продължи напред", сподели Антов.

"Ние сме един добър отбор. Все по-добре навлизаме. Разбираме какво се иска от нас. Имаме си определена тактика, която искаме да използваме. Ако следваме тактическата дисциплина, няма да имаме проблем. Можем да се справим много добре. Всички момчета се напасват много добре", увери капитанът.

За липсата на повиквателна в мъжкия национален отбор:

Няма какво да се сърдя. Още съм млад. Имам време да играч за националния отбор. Сега съм повикан за мачовете на отбора до 21 години и имаме сериозен шанс да се класираме за европейското първенство. Имаме важен мач. Нашият отбор отдавна не е имал такава възможност", допълни още защитникът./tribune.bg

CHF CHF 1 1.78452
GBP GBP 1 2.27256
RON RON 10 3.96937
TRY TRY 10 1.90528
USD USD 1 1.61893