Зимното облекло на Салма Хайек - един яркожълт изрязан бански костюм

Любопитно 13.12.2023 16:39 Снимка: ДНЕС+

Зимното облекло на Салма Хайек - един яркожълт изрязан бански костюм

Зимата е в разгара си, но някои упорито продължава да преследват слънцето. Като Салма Хайек, например. Холивудската звезда, която през целия летен сезон се забавляваше, като пътуваше по света и носеше стилни бански костюми и тропически ансамбли, реши да пренебрегне студеното време и отново да се разгорещи с чифт зашеметяващи изрязани бикини.

Ето защо наскоро актрисата се включи в социалните мрежи, за да разкрие "неделното си настроение" с една целуната от слънцето снимка.

В кадъра виждаме Салма - усмихната и позираща в жълт бански от две части, с флорален десен в синьо и розово. Единственият аксесоар са тъмните слънчеви очила, а това което най-силно впечатлява е невероятната фигура на 57-годишната холивудска актриса.

Но Хайек е зашеметяваща не само в оскъдни бански костюми. Тя изглежда винаги изкусително и на червения килим, а още едно доказателство за това е скорошната ѝ поява на 3-тата годишна галавечер на Музея на филмовата академия. За случая звездата носеше стилна и семпла бяла рокля на Gucci, която перфектно подчертаваше красотата ѝ.

А малко преди това пък Салма Хайек влезе в заглавията на вестниците - с присъствието си на ревюто на Balenciaga в Лос Анджелис, представящо най-новата колекция на марката. Тогава тя блесна в изцяло черен ансамбъл, състоящ се от прилепнала по тялото миди рокля, съчетана с обувки с висок ток в розов оттенък и подходяща чанта, припомнят от Hola. 

CHF CHF 1 1.97419
GBP GBP 1 2.29625
RON RON 10 3.931
TRY TRY 100 5.59253
USD USD 1 1.80194