Защо Меган и принц Хари не получиха наградата "Еми"

Любопитно 14.09.2021 13:05 Снимка: ДНЕС+

Защо Меган и принц Хари не получиха наградата "Еми"

Интервюто на Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл, което бе излъчено през март, неведнъж бе определяно като телевизионното събитие на годината. Но едно са приказките, а друго са фактите.

През юли разбрахме, че интервюто ще влезе в надпреварата за най-престижните телевизионни награди "Еми". А вече знаем и дали успя да се пребори с конкуренцията.

В неделя, 12 септември, разбрахме победителите в аванс, а истинската церемония е след броени дни. Уинфри и екипът й бяха номинирани в категорията за най-добра нехудожествена поредица, но победата отиде при Стенли Тучи и неговото кулинарно шоу "В търсене на Италия" по CNN.

 

Интервюто пред Опра бе първата публична изява на Хари и Меган след Мегзит. Скандалните им разкрития събраха пред екраните над 49 милиона зрители за три дни, което бе и причината за номинацията им за "Еми", припомня Fox News.

Но изглежда интересът към кралската двойка, както и техните драми, не са достойни за отличието. А добрата храна и приказните италиански пейзажи са нещо, което всеки от нас ще предпочете. Сега на Маркъл й остава да се бори за някоя друга награда, може би със завръщане към актьорството./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448