Защо Меган Фокс не се мисли за толкова красива, колкото я виждаме ние

Любопитно 19.05.2023 16:02 Снимка: ДНЕС+

Защо Меган Фокс не се мисли за толкова красива, колкото я виждаме ние

Меган Фокс е сред жените, по които неведнъж сме въздишали. Секси актрисата провокира умело при всяка поява на червения килим и обича да демонстрира щедро както перфектните си форми, така и различни визии.

Веднъж ще е с розова коса, следващият с черна и с бретон, а силният грим и изрязаните дрехи ни убеждават, че тя не просто знае, че е красива, но и как да го подчертае по най-добрия начин.

Оказва се обаче, че това, което виждаме ние, се разминава с начина, по който тя се вижда в огледалото. Фокс е част от новия брой на Sports Illustrated Swimsuit с гореща фотосесия по бански, която разпалва въображението на нейните фенове. Но актрисата и модел признава пред изданието, че от малка има проблем с това как изглежда.

По думите на Фокс, тя не вижда себе си така, както я виждат другите. И няма такъв етап от живота си, когато да е харесвала тялото си. Никога. Това се дължи на факта, че страда от телесна дисморфия, позната още като синдром на изкривеното огледало.

Дисморфията е психично разтройство, при което човек губи реална представа за начина, по който изглежда, и се фокусира изцяло върху физическите си недостатъци.

Актрисата разкрива още, че е израснала в много религиозна среда, в която телесното никога не е било на почит. А като тинейджър е преминала през периоди и на осъзнаване, и на мания към тялото си.

Тя допълва, че цял живот ще продължи да се учи да обича себе си. И иска хората да не я приемат само с това, което виждат, защото тя има и много "специална" и цветна аура.

Това не е първият път, в който Меган Фокс говори за дисморфията. В интервю за GQ през 2021 г. тя призна, че има много и сериозни несигурности. И въпреки че останалите си мислят, че живота на красивите хора е много лесен, тя знае, че въобще не е така, припомня USA Today.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648