За вас, мъже: 11 вида секс, които е добре да опитате

Любопитно 20.08.2020 10:12

Мъже, да си поговорим за секса от вашата гледна точка. Да, ясно е, че повече го предпочитате в практическия му вариант, но и приказките за една от най-важните същности в живота ни, са полезни, нали?

В практиката всичко е многообразно и конкретните начини и техники са въпрос на предпочитания. Но има и някои универсални варианти, които никой мъж не би отказал да опита.

Иначе казано, това, уважаеми мъже, са „видовете секс“, които всеки от вас следва да се стреми да бъдат акцент в живота му.

1. Да започнем с най-желаният – сексът с жена, в която сте влюбен. Тя може и да го нарича „правене на любов“, но влюбеният мъж лесно преодолява такива сантименталности, защото е… влюбен.

2. На второ място, мъже, опитайте секс с жена с големи гърди. Тези ласки трябва да ги опитате, защото няма начин да ви бъдат описани.

3. Задължително опитайте секс с чужденка. Няма значение, дали ще е шведка, американка, германка, италианка, румънка (колко бяха държавите по света?)… Важното е да усетите и придобиете опит от „чуждия акцент“ в сексуалните занимания.

4. Ако е във възможностите ви, опитайте секс с известна мадама. Без значение, дали е певица, манекенка, актриса, политически или обществено ангажирана знаменитост.

5. Един по-труден за приемане вариант е секс с доминираща жена. Понякога си заслужава мъжът да остави жената да командва, да стане на нейната и „да е отгоре“, образно казано.

6. Вероятно това ви е мечта - секс за една нощ. И пак вероятно, кой ли не го е правил?

7. Още по-голяма мечта: секс с две (поне, може и повече) жени. Тук има един нюанс: мнозина го мечтаят, малцина го постигат.

8. Трябва да опитате и лош секс. Онзи, който няма да ви донесе удоволствие, но пък ще ви добави неоценим опит.

9. Алтернативни варианти: секс с много по-млада или по-възрастна от вас жена. В първия случай ще сте в ролята на учителя, в другия – ще сте в ролята на „обучаем“. Гарантирано е, че и в двата варианта няма да се чувствате зле.

10. Секс след пиянска нощ. Или пиянски секс. Абе, най-общо казано, от онзи вид секс, който ви кара да се чувствате несигурен, дали изобщо ще ви стане, после ще си спомняте ли какви сте ги сторили…

11. А какъв мъж сте, ако не сте опитал секс след скандал? Наречете го ако щете гневен секс. Онзи, който се прави за сдобряване (или вместо него) и за който се носи мълвата, че е от най-бурните и носещ най-много удовлетвореност.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448