Ще видим ли изобщо Tesla Cybertruck

Любопитно 14.01.2022 18:26 Снимка: ДНЕС+

Ще видим ли изобщо Tesla Cybertruck

Още с представянето си Tesla Cybertruck предизвика всеобщи вълнения сред автомобилните ентусиасти по света, но над две години по-късно все още не знаем почти нищо за него.

Големият въпрос е кога машината ще влезе в производство и съответно кога ще достигне първите си собственици. 

Детайлите около появата му стават все по-неясни, като припомняме, че през октомври Tesla махна от сайта си цялата почти информация, свързана с цената и спецификациите на пикапа.

Все пак бе запазен един доста важен детайл, а именно, че производството на Cybertruck ще започне през настоящата 2022 г. 

Ако сега отидем на сайта обаче, ще видим, че 2022 г. е премахната като срок за старта на производството и там вече няма никакви индикатори за това кога бихме могли да очакваме появата на пикапа. 

По данни на Mashable информацията е променена малко преди Коледа, като нито Илон Мъск, нито Тesla, са споделяли нещо по темата от доста месеци насам.

Запитвания към Тesla по темата едва ли ще бъдат отразени, тъй като компанията вече не разполага с обособен екип за комуникация с обществеността.

Изглежда ще трябва да изчакаме тя или шефът й по собствено усмотрение да споделят за плановете си около Cybertruck в идните месеци. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448