Ребел Уилсън призна за сексуалния тормоз, който е преживяла

Любопитно 23.05.2022 12:03 Снимка: ДНЕС+

Ребел Уилсън призна за сексуалния тормоз, който е преживяла

Ще ни е трудно да преброим колко актриси разказаха историите си и обявиха, че в даден момент от кариерата си са били жертви на сексуален тормоз или насилие.

От скорошно интервю за Ребел Уилсън за списание People разбираме, че 42-годишната австралийка също е имала неприятно преживяване на снимачната площадка на филма, в който е участвала.

Актрисата споделя, че преди години един от актьорите, с който е участвала във филма, я е повикал в стая, в която е бил с негови приятели. След като е влязла в помещението, въпросният актьор си е свалил гащите и е поискал от нея да направи нещо... нека така да го кажем, неприлично.

Уилсън отказва да конкретизира кой е този актьор, но отчита като грешка, че в онзи момент не е реагирала остро, за да се защити. Уточнява, че случката се е разиграла преди движението #MeToo да бъде създадено и набере популярност.

Ребел Уилсън смята, че с тази си постъпка актьорът, чието име не споменава, е искал да съсипе и нея, и кариерата ѝ. Съжалява, че след случилото се не е напуснала снимачната площадка, а се е държала като професионалист и е довършила ангажиментите си.

Въпреки това, актрисата, която има диплома по право, все пак е предприела някакви действия. Тя е документирала всичко и е подала официално оплакване към студиото, което е продуцирало филма. И се е уверила, че хората в индустрията са разбрали за случилото се.

Уилсън споделя, че по онова време си е мислела, че прави каквото може и е останала изненада от факта, че тя е била четвъртата жена, която се е оплаквала от въпросния актьор и неговото поведение.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648