Първата снимка на новороденото момиченце на Роналдо и Джорджина

Любопитно 22.04.2022 13:26 Снимка: ДНЕС+

Първата снимка на новороденото момиченце на Роналдо и Джорджина

На 18 април Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес съобщиха на феновете си тъжната новина, че са загубили едно от двете си бебета. Те публикуваха съвместно изявление в Instagram, с което споделиха, че тяхното "момче е починало".

Преди броени часове Кристиано и Джорджина отново направиха съвместна публикация, но този път, за да се похвалят, че семейството отново е заедно и се е увеличило с един член.

"Дом, сладък дом. Джорджина и нашето бебенце най-сетне са с нас. Искаме да благодарим на всеки за милите думи и жестове. Вашата подкрепа е много важна. Цялото ни семейство почувства любовта ви и уважението към нас. Сега е време да сме благодарни за новия живот, който приехме на този свят", написа Кристиано в Instagram под снимка, на която ги виждаме с новороденото им момиченце.

Въпреки злощастните събития през последните дни, семейството изглежда сплотено. Искрено се надяваме, че взаимната подкрепа и времето ще им помогнат бързо да преодолеят тази тежка травма.

Междувременно Кристиано Роналдо получи огромна подкрепа от своите настоящи и бивши клубове, както и от целия спортен свят. Освен Манчестър Юнайтед и португалският национален отбор, бившите му клубове Реал Мадрид и Спортинг Лисабон, както и градският съперник Манчестър Сити, също излязоха със специални съобщения. От големия футболен враг на Юнайтед в Англия - Ливърпул, също изразиха своята подкрепа.

Едни от първите звезди, които също изпратиха съобщения към Кристиано Роналдо и семейството му бяха Пиърс Морган, Гари Линекер, Маркъс Рашфорд и Юсейн Болт, пишеlifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648